Sim Kartın Puk İstemesi
-
Merhaba arkadaşlar.
Evime doğru giderken park gördüm ve biraz oturup dinleneyim dedim oturdum bir banka ve yanıma bi baktım cep telefonu tam elime alacakken yere düşürdüm batarya flan çıktı açtım tekrar pin kodu istedi bende klasik birşeydir diye 1234-12345-123456 denedim 3 defa yanlış girdim puk istiyor şimdi ve sim kartın numarayı da bilmiyorum ve sahibine teslim etmek istiyorum yardımcı olabilecek müridler varsa bekliyorum
-
telefonun kapaginin altindaki sticker'da imei no yazar. gotur ver polise.
(tabi ilgilenirlerse belki bir ihtimal fatura sahibini bulurlar)
-
hat atıyorum türkcell
türkcell ana bayii e gidersen sim arkasındaki numaralardan sana yardımcı olurlar.. (illa ana bayii)
yada telefon hafızasında olan kişisel bilgilerden bişiler cıkabilir
facebook mail adresi vs
yada hafızada numara varsa oda olur
ayrıca iç etmeyi düşünmemeni ayrıca taktir ettim
-
AbdullahAzad bunu yazdı
telefonun kapaginin altindaki sticker'da imei no yazar. gotur ver polise.
(tabi ilgilenirlerse belki bir ihtimal fatura sahibini bulurlar)
Evet. Kayıp kaydı oluşturmuşsa sahibi anında bulunur.
-
kady bunu yazdı
hat atıyorum türkcell
türkcell ana bayii e gidersen sim arkasındaki numaralardan sana yardımcı olurlar.. (illa ana bayii)
facebook mail adresi vs
hocam telefonu kendi sim kartım ile açıyorum telefon hafızasına kayıtlı birşey yok hat avea arkada numaralar flan var avea müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek istiyorum numara istiyor. acaba telefonculara götürsem kırarlar mı varmı böyle birşey ?
-
umitomas bunu yazdıkady bunu yazdı
hat atıyorum türkcell
facebook mail adresi vs
hocam telefonu kendi sim kartım ile açıyorum telefon hafızasına kayıtlı birşey yok hat avea arkada numaralar flan var avea müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek istiyorum numara istiyor. acaba telefonculara götürsem kırarlar mı varmı böyle birşey ?
manyak misin? kendi sim kartini takiyon haco.
telefon bir olaya felan karistiysa.
seninde basin yanar. gecmis olsun.
-
AbdullahAzad bunu yazdıumitomas bunu yazdıkady bunu yazdı
hat atıyorum türkcell
facebook mail adresi vs
manyak misin? kendi sim kartini takiyon haco.
telefon bir olaya felan karistiysa.
seninde basin yanar. gecmis olsun.
1-2 gunde kayıp calıntı veremez
daha olayı bıle bılmıyodur sahıbı nerde bıraktım caldılarmı falan min 1 hafta gecer 3-4 gunde savcılık verıcek vs ohoooo yanı
puk kırma olayı olmaz
sadece avea ana bayıı e gıdıp derdını anlatırsan sım arkasındakı numaralardan sahsı bulur ordan da sahsa isterse ulasır..