folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Simcity 2000 Origin'de Bedava

Simcity 2000 Origin'de Bedava

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Efsane oyunu belirli bir süreliğine bedavaya veriyorlar. Origin hesabınızla giriş yapıp ücretsiz şekilde sahip olabilirsiniz.

https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Ben hesabı açtım indirdim 10 sene sonra oynayabilir miyim?

Pc'ye format attığımda gidecek mi? 

Ben bu tür bedava oyunları sürekli biriktirmek emekliliğimde oynamak istiyorum, ilerde silinme ihtimali var mı bu oyunların?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

win 3.1 de bunu oynardım. şimdi ara ara heveslenip 4 ü kurup oynuyorum ama beceremiyorum hiç.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

streets of simcity oyununu indirirseniz simcity 2000'de yaptığınız şehrin içinde arabayla gezebiliyorsunuz.

polis, mafya falan da var arabaya silah falan takıp ateş ediyodun, benzin bitiyodu benzin alıyodun.

efsane oyunlar :)

He is finding himself.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

Ben bu tür bedava oyunları sürekli biriktirmek emekliliğimde oynamak istiyorum, ilerde silinme ihtimali var mı bu oyunların?

Silinmez hocam hesapta kalır.

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

Bu oyunlar silinmez, hesaba eklediğin gibi senin olur istediğin gibi indir, sil, oyna. Kayıtların cloud altında saklandığından istediğin yerde kayıtlarına da erişebilirsin.

Ama steam'de bir özellik var. 3-4 oyunu bir haftalığına ücretsiz yapıyorlar. 1 hafta müddetince o oyunu dilediğin gibi oynayabiliyorsun. Sonrasında yeni 3-4 oyun seçiliyor, elindeki iptal oluyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

hocam hesaplarıma göre 2024 yılında 1993 yapımı bir oyun oynamak istiyorsun.

o zamanki sistemler açarken sıkıntı çıkartabilir :)

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Aldım ben de, teşekkürler.

glaurung bunu yazdı

Hocam, oyun Steam ya da Origin hesabınıza alındıktan sonra istediğiniz zaman indirip oynayabiliyorsunuz. Zaman sınırlaması, sadece bu servisleri sunan firmalar batmadığı ve servisler kullanılamaz hale gelmediği müddetçe yok :)

Diğer taraftan, internette gördüğüm kadarıyla son 5 yılda çıkan birkaç popüler oyunun dahi özellikle crack li versiyonlarının Windows 7 ve Windows 8.1 işletim sistemlerini ayırt ettiği, bazı sistemlerde çalışma sorunları yaşattığı da göz önüne alınırsa, ilerideki zamanlarda oyuna ulaşabilseniz bile elinizdeki mevcut işletim sisteminde çalıştıramayabileceğinizi de hatırlatmak isterim. Tabi bunun da bir çözümü var, sanal pc programı ya da DOSBox türevi çıkmış ve ileride çıkabilecek programlar yardımı ile çalıştırmanız her zaman olası tabi. Ama uğraşırsınız işte biraz.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 1177 Toplam Mesaj: 8