Simcity 2000 Origin'de Bedava
-
Efsane oyunu belirli bir süreliğine bedavaya veriyorlar. Origin hesabınızla giriş yapıp ücretsiz şekilde sahip olabilirsiniz.
https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house
-
Ben hesabı açtım indirdim 10 sene sonra oynayabilir miyim?
Pc'ye format attığımda gidecek mi?
Ben bu tür bedava oyunları sürekli biriktirmek emekliliğimde oynamak istiyorum, ilerde silinme ihtimali var mı bu oyunların?
-

win 3.1 de bunu oynardım. şimdi ara ara heveslenip 4 ü kurup oynuyorum ama beceremiyorum hiç.
-
streets of simcity oyununu indirirseniz simcity 2000'de yaptığınız şehrin içinde arabayla gezebiliyorsunuz.
polis, mafya falan da var arabaya silah falan takıp ateş ediyodun, benzin bitiyodu benzin alıyodun.
efsane oyunlar :)
-
glaurung bunu yazdı
Ben bu tür bedava oyunları sürekli biriktirmek emekliliğimde oynamak istiyorum, ilerde silinme ihtimali var mı bu oyunların?
Silinmez hocam hesapta kalır.
-
glaurung bunu yazdı
Bu oyunlar silinmez, hesaba eklediğin gibi senin olur istediğin gibi indir, sil, oyna. Kayıtların cloud altında saklandığından istediğin yerde kayıtlarına da erişebilirsin.
Ama steam'de bir özellik var. 3-4 oyunu bir haftalığına ücretsiz yapıyorlar. 1 hafta müddetince o oyunu dilediğin gibi oynayabiliyorsun. Sonrasında yeni 3-4 oyun seçiliyor, elindeki iptal oluyor.
-
glaurung bunu yazdı
hocam hesaplarıma göre 2024 yılında 1993 yapımı bir oyun oynamak istiyorsun.
o zamanki sistemler açarken sıkıntı çıkartabilir :)
-
Aldım ben de, teşekkürler.
glaurung bunu yazdıBen hesabı açtım indirdim 10 sene sonra oynayabilir miyim?
Hocam, oyun Steam ya da Origin hesabınıza alındıktan sonra istediğiniz zaman indirip oynayabiliyorsunuz. Zaman sınırlaması, sadece bu servisleri sunan firmalar batmadığı ve servisler kullanılamaz hale gelmediği müddetçe yok :)
Diğer taraftan, internette gördüğüm kadarıyla son 5 yılda çıkan birkaç popüler oyunun dahi özellikle crack li versiyonlarının Windows 7 ve Windows 8.1 işletim sistemlerini ayırt ettiği, bazı sistemlerde çalışma sorunları yaşattığı da göz önüne alınırsa, ilerideki zamanlarda oyuna ulaşabilseniz bile elinizdeki mevcut işletim sisteminde çalıştıramayabileceğinizi de hatırlatmak isterim. Tabi bunun da bir çözümü var, sanal pc programı ya da DOSBox türevi çıkmış ve ileride çıkabilecek programlar yardımı ile çalıştırmanız her zaman olası tabi. Ama uğraşırsınız işte biraz.