folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Simcity 3000 | Powerboat GT | Motocross Madness 2



Simcity 3000 | Powerboat GT | Motocross Madness 2

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    Hayattaki en büyük gücü yaşayın! Göreviniz sıfırdan bir şehri kurmaktır. Tek sınır ise gökyüzüdür. Fakat gücünüz şehri planlamak ve inşa etmekle kalmıyor. Bütçeler, buldozer filoların kontrolü, vergiler ve hatta doğal felaketlerle bile uğraşmak zorundasınız. Her şey eskisinden daha da ayrıntılı olarak artık sizin kontrolünüz altında. Şehri yok olmaktan koruyun; veya onu merhametsizce tahrip gücü daha da güçlendirilmiş olan doğal felaketlerle yok edin.

    Boyut: 275 MB

    Part 1
    Part 2
    Part 3

    ---

    Yarış oyunları oldukça çekici bir yapıya sahip olmasına rağmen, bu çekiciliğini kara araçlarından aldığı için şimdiye dek bu türde her zaman araba yarışlarının ağırlığı hissedildi ve insanların ilgi duyduğu alanlar durup dururken değişmeyeceği için, hissedilmeye de devam edecek. Araba yarışları dışında ortaya çıkan ve ulaşabildikleri doruk nokta ancak alternatif olarak gösterilmek olan yarış oyunları, geniş kitlelere hitap etmeyen her yapım ve eser gibi arka plânda kalmaya mahkûm. Powerboat GT'de bu gruba giren oyunlardan biri.

    Powerboat GT, adından da anlaşılabileceği gibi, tekne yarışlarını konu alan bir oyun. Klasik olarak, hızlı yarışla herhangi bir kulvarda tek bir yarış yapabiliyor veya kariyer bölümüyle uzun bir tekne yarışçısı kariyerine başlayabiliyoruz. Kariyer bölümü Need for Speed Underground 2 tarzına sahip; mevcut alanda serbest olarak gezip su üzerinde işaretlenmiş daire ışıklandırmalarının üzerine gelerek yarışlara katılabiliyor, veya yapabileceğimiz diğer atraksiyonları eyleme geçirebiliyoruz. İlk yarışlarımızı kazanana kadar deniz taksiciliği yaparak para kazanıyor, yeteri kadar paramız olduğunda tekneyi güçlendiriyor, modifiye ediyor ve ardından yarışlar kazanmaya başlayıp hayran kitlesi edinerek kendimize iyi bir sponsor buluyoruz. Ardından gelecek aşamaysa yeni bölgelerde ünümüze ün katma amacıyla farklı ülke (Rusya, Yunanistan, Karayipler) denizlerine seyahat ederek yeni kulvarlara sahip olmak.

    Yarışlar, fizik kuralları açısından gerçekçi olmanın yanı sıra arcade öğeleri de barındırıyor; kulvarlara serpilmiş kutucukları alarak ilginç silahlar ediniyor ve bu silahları rakiplerimiz üzerinde kullanabiliyoruz. Torpido gibi ciddiye kaçan silahlar olduğu gibi, diğer tüm yarışçıların viteslerini geri vitese alan eğlenceli silahımsılar da bulunuyor. En önemlisi de başka bir silaha sahip olmak için daha önceden aldığımız silahı hemen kullanmamız gerekmiyor, zira dört silaha kadar biriktirme yapabilen bir hazneye sahibiz. Ayrıca, yine kutucuklar sayesinde nitro toplayabiliyor ve dilediğimiz zaman kullanarak hızımızı arttırabiliyoruz.

    Oyunda tekne dışında birkaç araç daha kullanabiliyoruz; gerçekdışı bir şekilde para toplama bonus bölümü olarak geçen yelkenli sürme ikonuna girdiğimizde, yelkenli sürerek sağdan soldan para toplayabiliyor, yeteri kadar paraya sahip olup yeni bölgeler keşfetmek amacıyla seyahat etmeye karar verdiğimizde de bu seyahati bizzat kendimiz uçak kullanarak gerçekleştiriyoruz. Yine para kazanmak amacıyla taksicilik yapmak istersek de teknemiz bir sivil taksiye dönüşüveriyor.

    Para kazanmanın en kolay yolu yarışmak, çünkü taksicilikten her bir seferde alabileceğimiz para miktarı 100-150 x (para birimi meçhul) civarında. Yarışlardansa zorluk seviyesine göre oldukça yüksek miktarlarda kazanç elde edebiliyoruz. Tabi belli bir üne kavuştuktan sonra sponsor bulduğumuzda da yarışlardan kazanılan para miktarı artıyor, daha büyük bir sponsorla daha artıyor, büyüyor, durmuyor. Bu parayıysa elbette tekne almakta, modifiye etmekte vs. kullanıyoruz ancak maalesef modifiye seçenekleri pek geniş değil, NFS tarzı buraya yansıtılmamış.

    Powerboat GT, bu kadar arka plânda kalması ve yayıncı firması tarafından bile doğru düzgün tanıtılmaması dolayısıyla oynanmadan önce oldukça küçümseyici bir ön yargı dezavantajına sahip olmasına rağmen oynanışındaki kalitenin yanı sıra gerektiğinden yüksek grafik kalitesine de sahip. Yalnızca kendi teknemiz veya diğer tüm deniz taşıtları için değil, su, çevre ve hiç ilişkimiz olmayan kara tasarımları için de geçerli bu durum.

    Oyunda tamamı orijinal ve iyi müziklerden oluşan bir soundtrack listesi mevcut ve oyun sırasında da her bir müzik başladığında sol üst köşede Jukebox içinde çalan müziğin ayrıntılarını görebiliyoruz. Bu da NFS’den ve diğer EA oyunlarından esinlenilen bir özellik aslında.

    Pek ilgi görmemesine ve görmeyecek olmasına rağmen çoğu yanıyla oldukça iyi ve oynanmaya değer bir oyun Powerboat GT; özellikle tekne yarıştırmayı sevip de şimdiye dek damağının tadına göre bir oyunla karşılaşamayanların isteklerini karşılayabilecek derecede kaliteli, ve kariyer bölümüyle de zaman almayı vaad ediyor.

    Boyut: 413 MB
    RAR Şifresi: www.warezyukle.com

    Part 1
    Part 2
    Part 3
    Part 4
    Part 5

    ---

    Motocross Madness 1998'de piyasaya ilk çıktığında o yılın en heyecen verici ve bağımlılık yaratan oyunlarından biri olmuştu. O dönemin bilgisayar teknolojisinin olabildiğince kullanılmaya çalışıldığı oyun, bu tür oyunlar için oldukça yüksek standartlar getirerek çıtayı yükseltmişti. Oynarken gerçekten keyif alabileceğiniz bu türün en başarılı oyunlarından biri olan Motocross Madness'in de her iyi oyun gibi devamı yapıldı. Yapımcıları orjinal oyunda elde ettikleri başarıyı Motocross Madness 2'de de devam ettirmeye niyetli görünüyor.

    Boyut: 484 MB

    Part 1
    Part 2
    Part 3
    Part 4
    Part 5

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    eyw saolasın simcity i indiriyorum

    bi aralar deli gibi bu oyunu oynardım

     


    çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mart/2008
    Erkek
    bende arıyodum eyvallah

    Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 823 Toplam Mesaj: 3