Şimdi Ben Ne Yapayım? Harddisk Kafayı Yedi.
-
Arkadaşlar benim harddiskime 2 gündür birşeyler oldu. Bugün farkettim ki yüklediklerim bilgisayar yeniden açılınca geri gidiyor. Deneme amaçlı bir klasör oluşturup bilgisayarı yeniden başlatınca klasör kaybolmuştu. İşin daha kötü tarafı diğer harddiskimden buraya yüzlerce dosya taşıdım. Deep freeze felan yok. Ne halt edecem ben?
-
vay be :)
hdd full dolu mu?
sanal bellek ayarları nasıl?
deep freeze gibi başka programlar bunu yapabilir.. Ya da yeni bi virus çıkmıştır beki o etkiliyodur..
......................
-
Diğer işletim sistemine geçtim aynısını orada yaptım bu sefer klasör silinmemişti. Tam olarak nedeni nedir bilmiyorum. İlki 2 aylık xp diğeri 10 günlük xp.
-
Bişeyler Sil Bakalım Tekrar Başlattıktan Sonra Geri Gelicekmi..
-
o zaman işletim sisteminde arıyosun sorunu
dediğim gibi sanal bellek ayarlarına bak.. Büyük ihtimal yükseltmen gerekecek
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------o zaman işletim sisteminde arıyosun sorunu
dediğim gibi sanal bellek ayarlarına bak.. Büyük ihtimal yükseltmen gerekecek
-----------------------------Dosyayı tümden sildim yeniden başlattıktan sonra yine oradaydı. Tam olarak ne yapmam gerekiyor Ertan hocam. La bir de site yazıyordum gitti emeklerim.
-
Bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gir.Sonra Gelişmişi seç.Sonra çıkan kısımdan performans kısmındaki ayarlara tıkla.Ordaki ayarlara bi göz gezdir.eksiğine gediğine bak) sonra gelişmişe tıkla.Çıkan kısımdaki en altta sanal bellek yazıyor..
ordaki değiştir butonuna bas ve ordaki boyutu değiştir..
-
sanal bellekle ne alakası var hocam :S
-
bu sorunun geleceğini biliyordum :)
hoca sorun işletim sisteminde ve bu tarz sorunların sanal bellek ile alakası vardır. Bi kanıtım yok, çalışıp çalışmadığını da bilmiyorum, ama tecrübe ile sorunun bu yolla çözülebileceğini düşünüyorum..
yer olmaması böyle bi soruna sebep olabilir diye düşündüm ama aynı pc deki farklı işletim sisteminde bu sorun olmuyorsa demek ki kullanılan işletim sistmindeki sanal bellek ayarındandır.. (bana göre) kesin doğrudur demiyorum zaten.Olabilir... ve kuvvetli bi olasılık..
-
Hocam sanal bellekle alakası yok, virüs olabilir yada deepfreeze tarzı birşey olabilir...
-
deepfreeze kurup kaldırdıysan ondanda olabılır banada olmustu deepfreeze vardı kaldırdırmıstım pc den deep sımgesı falanda gorunmuyodu kapatp actıgımda : yıne aynı sekıldı formatı at bir olmassa hhdd al:D