Şimdi De İlahi Star Geliyor :)
-
Popstar fila nderken şimdide İlahi star geliyor..
Popstar, Alaturkastar derken sıra geldi İlahi Star’a... Meltem TV’de ekrana gelecek İlahi Star yarışması için ön elemeler başladı. “İlahilerin Yıldızı” ismi ile ekrana gelecek olan yarışmada, tasavvuf eserleri seslendirilecek. İlahi Star yarışmasının jürisinde Amir Ateş, İsmail Coşar, Yahya Soyyiğit ve Galip Sokullu olacak. Yurtiçi ve yurt dışından binlerce yarışmacının ön elemeler için başvurduğu öğrenildi. İlahi Star’ın formatı Popstar ile aynı.
-
olm işin gücün yok mu lan senin?
gel biz bi haber sitesi açalım beraber :D
-
ne kadar saçma bişe. İlahi dediğin Allah'a, Peygamber'i öven yazı şiirlerdir. Ama bizim zamanımızda buna müzikde alet oldu. Türk sanat musikisi diyorlar ama fasa fiso dinde müziğe yer yoktur. Hadi müzikten vazgeçtim rep, remix ilahiler bile oldu. adamlar birde yaptığı işle gurur duyuyorlar bi b.k yapmış gibi
İnanın bi gün radyoda bişe dinliyordum. Müzik zannettim öle kaptırdım kafa sallıyom oynuyom. Ama süperdi bi baktım ilahiymiş. kendimden utandım lan. Töbe haşa ama pakito bile böle müzik yapmıyo
-
insanlar iyice azıttı ya :| alişan bile ezanı müzikle söylüyo pes artık ayrıca müzikli ilahi dinlenilmesi bi yana, allahın ve peygamber efendimizin mübarek isimlerinin müzikte geçmesi bile uygun değil bi şey diyemiycem daha fazla :|
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------olm işin gücün yok mu lan senin?
gel biz bi haber sitesi açalım beraber :D
-----------------------------kanka msn i de açmıyon.. Şu asosyal sinek ne oldu onu yapalım.
-
açık la msn
hsyn.biz i kullanıyom.
asosyalsineğin domain duruyo,host kapandı