Şimdi Terketmek De Terkedilmek Gibi Aslında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Bir kizdan, onu minimum uzecek sekilde nasil ayrilinir? Belki sms ile, belki bir telefon konusmasinda, belki sahilde oturup cekirdek citlerken, ya da unutamacagi kadar guzel bi gun yasatip aksam evine birakirken..
    Onunla bir daha gorusmek istenmedigi en uygun hangi anda soylenebilir?

Kaybettim seni bu gece.. Farkındayım. Sıradanlıkların içinden kurtulmuştum oysa seninle. Şimdi bakıyorum da sıradanlıklar esir almış bizi. Çarçabuk bitip tükenen heyecanların içinde... 

Zordur severken ayrılmak. Herhangi bir şeyden, yaşadığınız şehirden, oturduğumuz evden, eşinizden, işinizden. 

Bir ağaç düşünün; budadınız, suladınız, ilaçladınız; yaprak döküşünü, çiçek açışını izlediniz. Sonra, o ağacın artık sizin olmadığını söyledi birileri.  İçiniz yanar. Kimselere emanet edemezsiniz. Çünkü, bu "sevgi"dir, "aşk"tır.  Ağaç siz, siz ağaç olmuşsunuzdur. 

Ayrılık zordur. Artık size ihtiyaç duyulmayacak olması ise en ağırıdır. Bunu sindirmek ise hiç kolay değildir. "Aşkım, Bir tanem, Canım, Hayatım, Sevgilim" her ne iseniz, artık değilsinizdir. 

Dün yanı başınızdayken, bugün artık yoktur. Sizden kimsenin beklediği bir şey kalmamıştır.

Neyi ne kadar bildiğiniz, neler becerebildiğiniz kimsenin umurunda değildir. Bu dünyada yalnız bedeniniz kalmıştır, ruhunuz ise kimselerin bilmediği yerlerde. 

Unutmak için akşamları erkenden yatarsınız. Yatakta uyumak için verdiğiniz savaş onu unutmak için verdiğiniz savaşa yenik düşer. Unutamazsınız.  Aklınızı yitirme noktasına da gelseniz, unutamazsınız... 

Derken eliniz telefona gider; isimler arasında dolaşırken tuşlarsınız numaraları. İçinizde bir ses yankılanır; "Neye inanıyorsan öyle davran ".  Pehhhhhhhh. 

Sonra anında wazgeçersiniz, paketteki son sigarayı da içip düşünürsünüz; "Severken ayrılmak hakikaten ne kadar da zor..."

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    1,5 senelik iliskimi bir zorunkuluktan bitirdim, gercekten boslukta hissediyorum kendimi..:(

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

geçmiş olsun..

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Hocam kusura bakma da zorunluluktan biten ilişkilerin ta amına koyim. Çok berbat birşey.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

doğum tarihine yaşına baktım da normal normal bir şey olmaz .))

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam kusura bakma da zorunluluktan biten ilişkilerin ta amına koyim. Çok berbat birşey.
    Ben de koyayim amk... Aldatmak aldatilmaktan daha zormuş..

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

kimler geldiiiiiiiiiii kimler gececek yeğen takma :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:
    1,5 senelik iliskimi bir zorunkuluktan bitirdim, gercekten boslukta hissediyorum kendimi..:(

Bendesin

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:

Noneyim bunu yazdı:

Bendesin

ne küfürler ediyorum o boşluğa :)

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Hayırdır gardaş sorun ne :D

arbeit macht frei
Toplam Hit: 883 Toplam Mesaj: 10