folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Simens Cl71 Mp3ü M4e Çeviren Program

Simens Cl71 Mp3ü M4e Çeviren Program

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

telefonum simens benq cl71 bu telefon nasıl bir telefon anlamadım wmw videları atıyorum card tan izleyemiyorum gittim adama sordum

adam programla dediki mp3ü mp4e çevirceksin dedi ancak öyle yoksa açmaz diyor nasıl bulabilirim bilen varmı ?

bi ara gördüm gibi 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

şuna bak bi hoca

http://www.brothersoft.com/mp3_audio/rippers_encoders/imtoo_audio_encoder_download_31812.html

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ertan videoçektiklerim mp4e  formatında desteklermi

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

o program audio için...

video için şunu kullanabilirsin

http://www.imtoo.com/3gp-video-converter.html

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    heh bende bunu diycektim şimdi telde deniyorum bide serialleri olsaydı iyi olurdu sanırsam 5dk yapıyor kısıtlı olarak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    www.serials.ws ye girip uygun seriali indiribilrisin.dikkatli ol o tarz sitelerde trojan sokmaya çalışıyorlar pc ye.Anti virus açık kalsın.En garantili yol, craagle programını aratt tbt den..Onu kullanıp rahatça serialleri bulabilirsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

edit tamam hacı mp tarzında olanı atmışım karta 3gp olan atınca oluyor saolasın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

hoca video ile audio yu karıştırıyorsun sen..

google da şöyle arat

"mp3 to mp4" bu şekilde bulur mesela "3pg to mpeg" tarzı :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

ertan bunu yazdı:
    -----------------------------
    www.serials.ws ye girip uygun seriali indiribilrisin.dikkatli ol o tarz sitelerde trojan sokmaya çalışıyorlar pc ye.Anti virus açık kalsın.En garantili yol, craagle programını aratt tbt den..Onu kullanıp rahatça serialleri bulabilirsin
    -----------------------------

hocam bu arada ekleyeyim craagle güvenli fakat bulduğu cracklerin içinde de virüs olabiliyor ben bi kaç kez bulaştırdım pc ye yine de dikkatli olmak lazım.

ım too mpeg in bir sürümünün crack inde de virüs var hem pis bi virüs av ler falan yakalayamıyor.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 1029 Toplam Mesaj: 9