Simens Cl71 Mp3ü M4e Çeviren Program
-
telefonum simens benq cl71 bu telefon nasıl bir telefon anlamadım wmw videları atıyorum card tan izleyemiyorum gittim adama sordum
adam programla dediki mp3ü mp4e çevirceksin dedi ancak öyle yoksa açmaz diyor nasıl bulabilirim bilen varmı ?
bi ara gördüm gibi
-
-
ertan videoçektiklerim mp4e formatında desteklermi
-
-
heh bende bunu diycektim şimdi telde deniyorum bide serialleri olsaydı iyi olurdu sanırsam 5dk yapıyor kısıtlı olarak
-
www.serials.ws ye girip uygun seriali indiribilrisin.dikkatli ol o tarz sitelerde trojan sokmaya çalışıyorlar pc ye.Anti virus açık kalsın.En garantili yol, craagle programını aratt tbt den..Onu kullanıp rahatça serialleri bulabilirsin
-
edit tamam hacı mp tarzında olanı atmışım karta 3gp olan atınca oluyor saolasın
-
hoca video ile audio yu karıştırıyorsun sen..
google da şöyle arat
"mp3 to mp4" bu şekilde bulur mesela "3pg to mpeg" tarzı :)
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------
www.serials.ws ye girip uygun seriali indiribilrisin.dikkatli ol o tarz sitelerde trojan sokmaya çalışıyorlar pc ye.Anti virus açık kalsın.En garantili yol, craagle programını aratt tbt den..Onu kullanıp rahatça serialleri bulabilirsin
-----------------------------hocam bu arada ekleyeyim craagle güvenli fakat bulduğu cracklerin içinde de virüs olabiliyor ben bi kaç kez bulaştırdım pc ye yine de dikkatli olmak lazım.
ım too mpeg in bir sürümünün crack inde de virüs var hem pis bi virüs av ler falan yakalayamıyor.