folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Simlock Sorunum İçin Yardım Lütfen!

Simlock Sorunum İçin Yardım Lütfen!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Erkek

elimde toshiba portege g500 var.konyayı taradım bugün.simlock kilidi var kırılacak.telefon kendi kendine şifre koymuş 8 haneli.simkartla kullanamıyorum cihazı.windows mobile 5 işletim sistemi var üstünde.

garantisi var cihazın teleservis ve multimedya isminde 2 adet servisi var türkiyede.2 sinde de işi çözecek bir teknik eleman yok. lanet olsun 2 sine de. multimedyayı arıyorum operator kız kendi şirketini şikayet ediyo bana.eleman almıyolar vs... hiçkimseye tavsiye etmiyorum toshibanın cep telefonlarını.satış sonrası hizmet sıfır!

biri bana ya bi çözüm önersin yada bu simlock kilidini kırabileceğim bi program versin.yoksa kırcam bu telefonu.

Romedir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

bu numarayı  ara istersen 0212 513 44 54 bir danış ayhan yada kerim çıkar telefona sorarsın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Ne diye gidip toshiba alırsın ki, telefon üreticilerinin suyu mu çıktı...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

telefona rom yükleyerek 6.1 yap şifre filan kalmaz. Tahminen ingilizce rom bulabilirsin sonra da 6.1 türkçeleştirme paketi ile türkçe yapabilirsin.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rome
    rome's avatar
    Erkek

metalati bunu yazdı:
    -----------------------------

bu numarayı  ara istersen 0212 513 44 54 bir danış ayhan yada kerim çıkar telefona sorarsın.

-----------------------------
    teşekkür ederim..

Romedir
Toplam Hit: 1596 Toplam Mesaj: 5