Simp3 Android Uygulamam
-
Androidde bir uygulama yazdım adı simp3 mantık olarak youtube üzerinden arama yapıyor ve direk mp3 olarak telefona indiriyor. uygulamayı henüz google play e koymadım. sizden isteğim.
1-) uygulama hakkında görüşleriniz nedir ?
2-) kazanç politikam doğrumu ?
3-) yasallık anlamında google playe koyabilirmiyim ?
-
hemen deniyorum.
edit : hocam aşırı beğendim. Reklam işini de güzel olmuş ama sayfa görüntülenemiyor diyor. bi bak istersen.
Öneri kabul edersende arama kısmını biraz daha ortalasan sanki daha iyi olur aşağısı çok boş olmuş. bir de ara butonu isterik :)
çalışması süper. Bi tıkladım direk indirdi. İzin de sadece internet erişimi istiyor o da güzel. kısaca beğendim. hatta sürekli kullanırım ben bunu :)
reklamlarda can sıkmıyor en başta bi çıkıyor bi daha yok. reklam bile sayılmaz :D
livane tarafından 08/Eyl/14 14:08 tarihinde düzenlenmiştir -
QR kod okuyucusu olmayanlara
http://zesipa.com/Si/SiMp3/SiMp3.apk
Edit: adblock kullanan arkadaşları düşünecek olursak (benim gibi) reklam şeklini yerini bi değiştir hocam. programa giremiyorum bu yüzden.
heza tarafından 08/Eyl/14 14:07 tarihinde düzenlenmiştir -
livane bunu yazdı
hemen deniyorum.
edit : hocam aşırı beğendim. Reklam işini de güzel olmuş ama sayfa görüntülenemiyor diyor. bi bak istersen.
Öneri kabul edersende arama kısmını biraz daha ortalasan sanki daha iyi olur aşağısı çok boş olmuş. bir de ara butonu isterik :)
çalışması süper. Bi tıkladım direk indirdi. İzin de sadece internet erişimi istiyor o da güzel. kısaca beğendim. hatta sürekli kullanırım ben bunu :)
reklamlarda can sıkmıyor en başta bi çıkıyor bi daha yok. reklam bile sayılmaz :D
bazen siteye giderken sıkıntı yapıyor hocam görüntüleyemiyor hatası o yüzden :) rasgele butonunu kaldırıp ara butonu yapıcam tasarımda biraz değişiklik olucak hocam teşekkürler yorumların için :)
heza bunu yazdıQR kod okuyucusu olmayanlara
http://zesipa.com/Si/SiMp3/SiMp3.apk
Edit: adblock kullanan arkadaşları düşünecek olursak (benim gibi) reklam şeklini yerini bi değiştir hocam. programa giremiyorum bu yüzden.
adblock hiç düşünmemiştim hocam site şeklinde yazıp responsive olarak programa gönmüştüm onuda adfly ile gizlemiştim nasıl bir çözüm bulabilirim bi düşüneyim
-
Teknik olarak anlamam ama hiç yoktan 5sn/10sn otomatik kapanacak bir şey olsa olabilir gibi
Yoksa kalıyoruz böyle :)))
-
heza bunu yazdı
Teknik olarak anlamam ama hiç yoktan 5sn/10sn otomatik kapanacak bir şey olsa olabilir gibi
Yoksa kalıyoruz böyle :)))
URLyi kısattığım için sıkıntı hocam ya diğer türlü reklam koymak istemiyorum programa ama pm ile sana özel bişi gönderdim :D
-
pek kullanışlı değil
-
senator25 bunu yazdı
pek kullanışlı değil
ne gibi sıkıntıları var hocam belirtirsen düzeltebilirim
-
furkiak bunu yazdısenator25 bunu yazdı
pek kullanışlı değil
ne gibi sıkıntıları var hocam belirtirsen düzeltebilirim
şarkıyı arattıktan sonra tıklıyorsun açılan pencere çok karışık çok fazla rekam var. reklamlar mobile uyarlı olsa daha iyi olur
-
Hocam reklam sadece ilk başta var sonrasında reklam yokki