Simp3 Android Uygulamam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Androidde bir uygulama yazdım adı simp3 mantık olarak youtube üzerinden arama yapıyor ve direk mp3 olarak telefona indiriyor. uygulamayı henüz google play e koymadım. sizden isteğim.

1-) uygulama hakkında görüşleriniz nedir ?

2-) kazanç politikam doğrumu ?

3-) yasallık anlamında google playe koyabilirmiyim ?

http://goo.gl/l2KmMe

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

hemen deniyorum.

edit : hocam aşırı beğendim. Reklam işini de güzel olmuş ama sayfa görüntülenemiyor diyor. bi bak istersen.

Öneri kabul edersende arama kısmını biraz daha ortalasan sanki daha iyi olur aşağısı çok boş olmuş. bir de ara butonu isterik :)

çalışması süper. Bi tıkladım direk indirdi. İzin de sadece internet erişimi istiyor o da güzel. kısaca beğendim. hatta sürekli kullanırım ben bunu :) 

reklamlarda can sıkmıyor en başta bi çıkıyor bi daha yok. reklam bile sayılmaz :D

livane tarafından 08/Eyl/14 14:08 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

QR kod okuyucusu olmayanlara

http://zesipa.com/Si/SiMp3/SiMp3.apk 

Edit: adblock kullanan arkadaşları düşünecek olursak (benim gibi) reklam şeklini yerini bi değiştir hocam. programa giremiyorum bu yüzden. 

heza tarafından 08/Eyl/14 14:07 tarihinde düzenlenmiştir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

hemen deniyorum.

edit : hocam aşırı beğendim. Reklam işini de güzel olmuş ama sayfa görüntülenemiyor diyor. bi bak istersen.

Öneri kabul edersende arama kısmını biraz daha ortalasan sanki daha iyi olur aşağısı çok boş olmuş. bir de ara butonu isterik :)

çalışması süper. Bi tıkladım direk indirdi. İzin de sadece internet erişimi istiyor o da güzel. kısaca beğendim. hatta sürekli kullanırım ben bunu :) 

reklamlarda can sıkmıyor en başta bi çıkıyor bi daha yok. reklam bile sayılmaz :D

bazen siteye giderken sıkıntı yapıyor hocam görüntüleyemiyor hatası o yüzden :) rasgele butonunu kaldırıp ara butonu yapıcam tasarımda biraz değişiklik olucak hocam teşekkürler yorumların için :)

heza bunu yazdı

QR kod okuyucusu olmayanlara

http://zesipa.com/Si/SiMp3/SiMp3.apk 

Edit: adblock kullanan arkadaşları düşünecek olursak (benim gibi) reklam şeklini yerini bi değiştir hocam. programa giremiyorum bu yüzden. 

adblock hiç düşünmemiştim hocam site şeklinde yazıp responsive olarak programa gönmüştüm onuda adfly ile gizlemiştim nasıl bir çözüm bulabilirim bi düşüneyim

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Teknik olarak anlamam ama hiç yoktan 5sn/10sn otomatik kapanacak bir şey olsa olabilir gibi

Yoksa kalıyoruz böyle :)))

http://i.hizliresim.com/lBJ3rB.png 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

Teknik olarak anlamam ama hiç yoktan 5sn/10sn otomatik kapanacak bir şey olsa olabilir gibi

Yoksa kalıyoruz böyle :)))

http://i.hizliresim.com/lBJ3rB.png 

URLyi kısattığım için sıkıntı hocam ya diğer türlü reklam koymak istemiyorum programa ama pm ile sana özel bişi gönderdim :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    senator25
    senator25's avatar
    Erkek

pek kullanışlı değil

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    senator25 bunu yazdı

pek kullanışlı değil

ne gibi sıkıntıları var hocam belirtirsen düzeltebilirim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    senator25
    senator25's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı
    senator25 bunu yazdı

pek kullanışlı değil

ne gibi sıkıntıları var hocam belirtirsen düzeltebilirim

şarkıyı arattıktan sonra tıklıyorsun açılan pencere çok karışık çok fazla rekam var. reklamlar mobile uyarlı olsa daha iyi olur

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Hocam reklam sadece ilk başta var sonrasında reklam yokki

Toplam Hit: 1042 Toplam Mesaj: 10