folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Simulatör İçin Tavsiye

Simulatör İçin Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu flight simulator 2004 için joyistick alacağım ama 20 25 tllik bir joyistick idare eder mi ? öyle ahım şahım bişeye gerek yok sadece sağa sola gitsin insin kalksın tamamdır.

mesela bunu alsak http://www.hepsiburada.com/liste/ReviewsProduct.aspx?pId=oyungold8888975&pn=0&sortBy=lastAllTime&c=Game&Id=34676&r=0

adam win7 de kuramadım olmadı diyor.biride fsx de kullanamadım diyor öyle bir sorun olabilir mi?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

valla bend e minton almıştım geçen yıl 11 tl ye bi sorun çıkamdıydı

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

şöyle bişey öneririm :P

http://www.qfonic.com/images/products/sai-pz35-pz44/image01.jpg

logitech iyidir az tuzlu olsun logitech olsun 50 liradan başlar

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    bunu alsam mi ki

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

bulduğunu al gitsin hocam senin işini rahat görür :) inerken bide flap slat açarsan kolay inersin kolay gelsin iyi uçuşlar :)

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    bu hepsiburadakinin win7 de calismama ihtimali var mı ki?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    her zaman her ihtimal vardır. Koskoca dell 10bin e alınan workstation laptoba hdd koymayı unutuyo sen ne diyosun :D

Çok sıkılıyom
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

şöyle bişey öneririm :P

http://www.qfonic.com/images/products/sai-pz35-pz44/image01.jpg

logitech iyidir az tuzlu olsun logitech olsun 50 liradan başlar

Bende bunu nerden alabileceğimi öğrensem :D

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

aldım logitech attack 3 süper bir alet ama titreşimi yok kötü yanı o

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    sana güzel bi haber vereyim, normalde ne tip bir uçak olursa olsun o kumanda kolu hidrolik sistemine bağlıdır. yani titreşimden dötün başın oynayabilir ama o kolda bi hissiyatsı titreşim oluşmaz :D araba direksiyonu ile karıştırmayın :D ha mesela kazıcı-yükleyici, ekskavatör operatörü falan varsa bilir, onların joystikleri de aynıdır. :) ekingen: link verebilirsen bi bakalım hele ne aldın :) SweetyVolty tarafından 16/Ağu/12 01:11 tarihinde düzenlenmiştir

Çok sıkılıyom
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

http://www.google.com.vn/imgres?imgurl=http://www.logitech.com/assets/17392/17392.png&imgrefurl=http://www.logitech.com/en-us/gaming/joysticks/302&h=500&w=455&sz=136&tbnid=C1mIFxM3tnonAM:&tbnh=90&tbnw=82&prev=/search%3Fq%3Dlogitech%2Battack%2B3%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=logitech+attack+3&usg=__kgUK9Le7-nmSQetpXDVUHJUY6O8=&docid=ib7IdU20czp-RM&hl=tr&sa=X&ei=PiMsUL-JLKSC4gTJqoHoAw&ved=0CDgQ9QEwAA&dur=1411

bimeksten aldm

Toplam Hit: 1211 Toplam Mesaj: 11