folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sınav (Hazırlık) ?

Sınav (Hazırlık) ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu sene lise sona geçtim şimdi ygs,lys falan hazırlık yapmak lazım lise1,2,3 ün dersleri falan baya yüklenme olucak bu 3 senenin derslerini nasıl halletmek lazım bu 3 ay içinde(dershane,staj da var)  yöntem,çalışma sistemi,test  falan filan ? tavsiyelerinizi bekliyorum ?

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyotbt
    Biyotbt's avatar
    Erkek

moralini bozmak gibi olmasın son seneye geçen herkez çok sıkı çalışıcam bu tatilde der ama herkez yatar sıcaklar falan..

ama kararlı olur çalışırım diyorsan ben kendimce biraz fikir vereyim ;

Bi kere matematikte kesinlikle fem kaynakları çöz tam öss ayarıdır final fen bilimleri yanaşma gereksiz kasar.

Fem dergiye kesinlikle abone ol oda süperdir baya yararlı olur.Deneme olarakta gene femden şaşma :) zaman denemelerini al çöz .ilk zamnlar netler çok düşük gelir morali bozma son 2 ayda çok şey değişiyo.

Matematik ve analitik dersini okulda öğren okuda 3 konu 1 yıldır dersane 2 haftada türev bitirir anlarsın ama teste uygulamak için zamanın kalmaz okulda türev integral bittimi kazandığının resmidir.

sevmediğin derse erkenden yüklen ha yaptım ha yapacam derken sene biter.sürekli puan hesaplayıp surdan su net burdan bu neti yapmam lazım deme seni kısıtlar elinden gelenin en iyisini yap sonra al eline kitapçıgı bölüm seç.

türkçeden günde bir anlam bilgisi testi çöz ygs de 35 net yaparsın güle oynaya .benden bu kadar başka bi sorun olursa x1x@hotmail.com.tr :)

kendim hakkında daha fazla bilgi de
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende bu sene sona geçtim. Bunca yıl çalışmamışım bayağı zor oluyo tabii ama çalışmakta kararlıyım. Akşamları geliyorum 4 saat. uflaya puflaya canım sıkıla sıkıla çalışıyom. belki şimdilik 4 saatin 2 saati uflama puflamayla boşa geçiyo ama olsun :)

Konu anlatımlı kitaplar aldım. bir kitaba başlıyorum onu bitirmeden öteki kitaba geçmiyorum. Her gün bir ünite testleriyle falan bitirmeye çalışıyorum.

Sırayla tahmini günlerle vs çözüm şeklim;

Mat1(15 gün), Tarih (8 gün), Türkçe(22 gün), Coğrafya(13 gün). Bu kitaplar bitince dersane başlıyacak zaten okuldan bir ay önce. Son bir ay içerisinde de. Geometri (15 gün) ve Yetiştirebildiğim kadarıyla Fen1 konularını bitirmeye çalışacam hayırlısıysa.

Okul başladıktan sonra daha sade akşam çalışma olmaz zaten. sabah akşam kendimi verecem. Edebiyat, Coğrafya ve okuldaki yeni konularla beraber mat2 i bitirecem. ve bu arada bol bol test tabii.

Bu arada çözdüğüm kitapları atmıyorum. Boş bıraktığım yanlış yaptığım(dikkatsizlikten olsa bile), yeni bir yöntem öğrendiğim soruları işaretliyorum. arada dönüp o sorulara göz geçiriyorum.

Coğrafya, Edebiyat gibi sözel derslerde ve işinize yarayabileceğiniz derslerde cep kitapları alın. Ben coğrafya, edebiyat, Geo aldım birde mat2 de formüller için almayı düşünüyorum. serviste dolmuşta açıp oku. hatırlayamadığın bişe olduğunda yanında taşıması kolay aç oku hatırla akılda kalanları pekiştirir.

Sınavlardan önceki iki hafta ise sadece çıkmış soruları çözmeyi düşünüyorum.

Bende daha yeni girecem sınava ama kendi ürettiğim taktikler bunlar. :) Daha önceden girmiş birilerinin taktiklerini yazması daha makbul olur tabi. Gireceklere yardımcı olabildiysem ne mutlu. Şimdi derse kaçayım ben :)

Toplam Hit: 883 Toplam Mesaj: 3