Sinav Sonuc Sistemi
-
merhaba arkadaşlar.. şöyle bişey lazım bana..
dershanenin sınav sonuclarını ogrencilere webden kendi ogrenci nolarıyla sorgu sayfasına girip ogrenmek..
boyle bi asp veya php bişeyler lazım elinde olan veya yardım edebilecek birisi warmı ???
biz verileri exel olarak alıyoruz sonuc merkezinden onları webden sonucları werecez..
şimdiden teşekkür ederim :D
-
Millete şöle coderim böle coderim die dolanırsan sonra böle höt gibim kalırsın ehhe:)
-
PCnet dergisinde 2003 yılında postgreSQL dersleri olaraktan bir not takip sistemi yapılmıştı. güzelde birşey çıkmıştı ortaya, onu indirmek için: http://www.pcnet.com.tr/dosyalar/notlar.zip
yanlız yanlış hatırlamıyorsam bu üniversiteler için yapılan bir çalışmaydı, yani vize ve final notlarını falan hesaplayan birşey.
madem ortalıkta coder'ım diye dolaşıyorsun, artık bunuda kendine göre düzenlersin :) -
Parana Kıy A.q Otomasyon Yaptır :D
-
valla sorce ben geçen sene Adana Kavram dershanesine yaptım öle birşeyde...kodlar onlarda orada çalışmıştım...ama bende final dershanesinin sitesinden çekmiştim...(sitenin tamamını çektim onlarda istediğin sorgulama sistemi var onları ıcık geliştirdim :)) öle kullandım...en basit yöntem dediğimi yap gir dershane sitelerinden çek..
-
En basitinden benim ilk yaptığım şöyleydi...biraz mantıksız ama bir sürü öğrenci kaydını tutmuştu.
Öğrenci diye bir tablo oluşturmuştum.
İlk sütun id daha sonra öğrenci adı soya ve öğrenci numarası vardı geri kalanlar derslerdi işte atıyorum aşağıdaki gibi
ID Adi_Soyadi numarasi bilgisayar1 bilgisayar2 bilgisayar3
işte üç sınav olduğu için bilgisayar 1,2,3 diye yapmıştım ama sen ilişkisel tablo yapabilirsin veya ilişkisel veritabanı ki son olanı tavsiye edilmez.
Dersler
Notlar
Öğrencilerdiye bir db oluşturursun ama yukarıdaki benim işimi görmüştü...
-
SQL Kodunu yazmayı unutmuşum :)
SQL = "Select * From ogrenciler Where numara LIKE '" & Request("numara") & "'"
En basidi bu başka varsa bilemem tabii :)
Excel olarak yazmışsın onuda yazayım eğer excel'de direk okutmak istiyorsan o buna göre daha farklı haberin olsun da sonra boşuna uğraştırmayayım...:)
-
Antikky bunu yazdı:
Millete şöle coderim böle coderim die dolanırsan sonra böle höt gibim kalırsın ehhe:)
-
siktir len kim demiş coderim diye : )
arkadaşlar bana daha net bişeyler lazım pcworld den indirdim ben onu yok o işimi görmez grafikli falan bana.. daha düzgün bişey lazım..
BlackExploit sanada teşekkür ederim ama bana daha net bişeyler lazım yani yaptıgıma deyecek bişeyler.. yok mu hiç öyle hazır veya.. daha güzel bişeyler..