folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sınav Soruları Bende:))

Sınav Soruları Bende:))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azimkar
    azimkar's avatar
    Erkek

arkadaşlar bundan iki gün önce okulda bir olay geçti başımdan sizlerle paylaşmak istedim,

tarih dersindeydik.hoca,ingilizce öğrenmeye karar vermiş ve bizden de yardım istedi soru falan sordu.hoca da bilgisayardan pek anlamıyor.ben de dedim ki"hocam bende ingilizce sözlük var size getireyim faydası olur falan dedim..o da tamam dedi çok iyi olur valla sağol dedi.ben sana flash diskimi vereyim sen ona at dedi.ben de olur hocam dedim.eve geldim.bilgisayarı hemen açtım taktım flashı hemen,bir baktım yazılı soruları diye word belgesi.sorular içinde:)))tabi ben de biraz inceledim ve hocaya ertesi gün flashı verdim.hoca unutmuş herhalde ki bana birşey demedi:)))tuhaf bir olaydı.inşallah sıkmamıştır sizleri.......

Arabanızın önünedki çocuklar kazaya sebep olur, arkanızdakiler ise çocuğa... İnsanlar konuşur, aptallar gürültü yapar! Her problemin bir çözümü vardır.Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır... Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir! Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!! Hiç bir psikiatrist insanı tuvalet kadar rahatlatamaz. Sakın girme helaya başın girer belaya götürürler merkeze öptürüller herkese Hayatta dik durmayı öğren maksat gölgenin imajı düzelsin Helalara sigara izmariti atmayın.Biz sizin kültablalarınıza işiyormuyuz? Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi! özlü sözlerden bir kısmı:))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu akdar çok saf hoca warki

bazen şaşıyom=kjadın fen hocası vcd izlettiriyo derste dioki bunun pause düğmesi warmı :S:S:S

muhbir-tbt@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azimkar
    azimkar's avatar
    Erkek
    :))))))))))))))))))))) o da ayrı birşeymiş aga türlü türlü...

Arabanızın önünedki çocuklar kazaya sebep olur, arkanızdakiler ise çocuğa... İnsanlar konuşur, aptallar gürültü yapar! Her problemin bir çözümü vardır.Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır... Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir! Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!! Hiç bir psikiatrist insanı tuvalet kadar rahatlatamaz. Sakın girme helaya başın girer belaya götürürler merkeze öptürüller herkese Hayatta dik durmayı öğren maksat gölgenin imajı düzelsin Helalara sigara izmariti atmayın.Biz sizin kültablalarınıza işiyormuyuz? Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi! özlü sözlerden bir kısmı:))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

aslanım benim be :D

sınavdan 100 almazsan cık git forumdan :P 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben ilk gördüğümde oks,öss soruları fln sandım

muhbir-tbt@hotmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azimkar
    azimkar's avatar
    Erkek
    yok aga o kadar profesyonel olamadık:)  keşke öle olsa ama neerrrdeeee:) o soruları hazırlattıranları zaten bi hücreye çekiyorlar 2 ay orada kalıyorlar:)

Toplam Hit: 1685 Toplam Mesaj: 6