Sınav Tarihini Şaşırmak Ve Kendini Eşek Hissetmek...
-

Sayın arkadaşlar bu notları okulun bilgisayar laboratuvarından düşüyorum. Saat 8:37.
Ben bugünü 12 Haziran sanıyordum aslında...
Saat 7:30 da koşarak evden çıktım. 8:05 te okula vardım. Sınav D-4 ve D-3 te yapılıyordu. Soyut matematik sınavı. Dün akşamda saat 3 e kadar ders çalışmışım kafa bi milyon.
D-4 te girdim sınıfa bizim elemanlardan kimseyi göremiyorum. Her halde elemanlar geç kalmış hesabı yapıyorum. Gittim bi sıraya oturdum. Sonra bi kız geldi yanıma oturdu. Dolu dedim(arkadaşlardan biri gelir de yanıma oturur birlikte sorularla uğraşırız hesabıyla). Kız önüme geçti oturdu. Bi hoca girdi içeriye her halde asistanlardan biridir dedim. Sınav hakkında bilgi veriyor.
Kız arkasını döndü sen 2. sınıf mısın dedi. Hayır dedim 1. sınıfım. Bende 1. sınıfım dedi(o anda kulaklarım uzamaya başladı zaten). Bölümün ne dedim. Felsefe dedi :|
...
O anı yaşayan bilir arkadaş. Sabah sıcak yatağını terk et sınava koş ve eşek durumuna düş...
Neden bilmiyorum ama bu eşekliğimi müridlerle paylaşma gereksinimi duydum...
-
hemen gidip kafanı buz gibi suya sokuyosun. sonra sıcak suyla haşlıyosun... tekrar soguk suya sokup yatıyosun ve 18 saat uyuyosun. geçmiş olsun :D
-
şükret sınawını kaçıranlardan değilsin
-
Sabah Sabah Bana İyi Geldi, Tebessüm etmeme Neden oldun, Sağol. :)
-
kız nasıldı peki onun için girseydin :)
-
:S aynısı benim başıma gelmişti .. cumartesi gunu okula gitmiştm sabahtan .. uyku sersemliği işte :X kodumun öss si yedi bitirdi benii .başımdakilerin vır vır ları dır dır ları ulan şurda 2 gün kalmış hala diolar ders çalış hay dersini zikiyim :W bırag da takılam az ya ömrümü yediler ömrümüü !!
-
sen yinede fazla takma kafana , ya bi de 13 Haziran sabahı 12 Haziran diye okula gitseydin ,
sınav geçmiş olurdu , sen okula 1 gün sonra gitmiş olurdun ,
bak o zaman kendini sınavını kaçırmış eşşek gibi hissederdin ,
-
1. sınıftayken her çarşamba 7.45 te okula gidiyodum bende :) haftanın o günü ders yoktu, diğer günler vardı. okula gidip sınıflara bakıncaya kadar da farkına varmıyodum :) 2. sınıfta yavaş yavaş alıştım, 3. sınıfta nadirleşti, 4. sınıfta 1 kere oldu :) okulu bitirdim :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
kız nasıldı peki onun için girseydin :)
-----------------------------iyi fikir :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Kız arkasını döndü sen 2. sınıf mısın dedi. Hayır dedim 1. sınıfım. Bende 1. sınıfım dedi(o anda kulaklarım uzamaya başladı zaten).
...
-----------------------------:D hocam ya sabaha tam komedi olay ya.. .D
-
Allahtan erken gitmişsin bide 2 gün sonra gittiğini düşün şükret haline : )