Sinavkurdu Online Eğitim Sistemleri
-
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
sınavkurdu.com site bu ben bursada yıldırım ve nilüfer bölgesinde bunların satışlarıyla uğraşıyorum. Sistemi biraz tanıtayım.
Yeni düzenlenen 4+4+4 sitmine göre hazırlandı 1-8 sınıflara arası
tüm konu anlatımları
ünite tarama testleri
yaprak testsler
yaklaşık 100.000 adet soru
mevcut ayrıca 5-8 e
İngilizce soru bankaları mevcut sistemin içerisinde
Okul müfredatıyla paralel şekilde bir ek kaynak olarak düşünebilirsiniz.
Şimdi ben derdimi anlatayım size samimi bir şekilde:
Arkadaşlar şuan elimde birşey kalmadı ayın 7 sine 300 lira kira var artı elektrik su 400 tl falan odemem mevcut inanın sabah saat 8 de evden çıkıp akşam okullar kapanana kadar dolaşıyorum bunları satabilmek için çoğu okul sıcak bakıyor çoğu direk kapıdan kovuyor. Yani daha öğretmenler incelicekler sistemi öğrencilere anlatıcaklar ailelere bildirecekler falan 1-2 haftası var ha bu sure ıcerısınde belkıde kımse kabul etmıcek o kadar zaman bursanın ınıslı cıkıslı yollarında bosa yorulmus olucam ama dedıgım gıbı benım 1 haftaya 400 tl odemem var. Universiteyi uzattım bu yuzdende ailemden para isteyemiyorum bi işte çalışıyordum oda 1 hafta once cıkarttı ıstten bu yuzden bu ıse yoneldım zaten.
Sölemek istediğim şu arkadaşlar :
Kardeşiniz yeğeniniz belki oğlunuz kızınız bana tbt den 20 tane alıcı cıksa bu aykı masraflarımı halledebiliyorum.
Sistem gerçkten güzel bilgisayar başında gençlerin oyun oynamaktansa ailenin kontrol edebilceği bi sistemle ders çalışmasını amaçlamakta en azından öğrenci ailesini kandıramaz ders çalışıyorum diye sonuçta veli bunu kontrol edebilecek.
Sözün özü bu arkadaşlar dediğim gibi 20 kişi almak istese bnim bu aylık masraflarım ve odemelerim çıkıyor. 6 senedir takip ettiğim kadaraylada Tbt bu konularda duyarlı gerek eğitim gerekse yardımlaşma gerçekten sıkıntıda olmasaydım inanın yazmazdim buraya zaten.
Fiyatlar : Yıllık
1-4 sınıf 22TL TBT'ye : 20tl
5-8 sınıf 44TL TBT'ye : 40tl
Dediğim gibi arkadaşlar zorda kalmasan yazmazdım buraya. İlgilenen veya sormak istediği birşey olan varsa buyursun.
-
Şimdilik çıkmam lazım arkadaşlar sorusu olan veya yardımcı olmak isteyen yazabilir pm atabilir yarın kontrol edicem.
-
up olsun arhadaslar ayrica lise lise icinde var