folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sınavsız Geçiş Programları İle İlgili

Sınavsız Geçiş Programları İle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Müritler malum tercih dönemindeyiz cuma gününe kadar vaktim var benim durumu şöyle izah edeyim Anadolu Teknik Lisesi girişli olduğum halde zamanında bi halt yiyip Mesleki Açık Öğretim Lisesi ile bitirdim kısacası attan inip eşşeğe binmek oldu benimkisi bilişim teknolojileri bölümünden mezunum fakat bugün öğrendimki sınavsız geçişlerde öncelik hakkı Anadolu teknik sonra teknik meslek ile meslek lisesi diye gidiyor İzmir'de ise Dokuz Eylül ile Ege Üniversitesi dışında Mesleki Eğitim Bölgesi kurumu yok, muhtemelende yapacağım ilk iki tercih olan bilgisayar programcılığı bölümü her iki üniversite içinde kontenjan sınırlamasından dolayı tutmayacak. (inşallah tutar)

Şuan için Ege ve Dokuz Eylül'de sınavsız geçiş yapacağım mesleki bölümler hakkında tecrübesi olanlardan görüş yada önerilerini bekliyorum, şehir dışı kesinlikle düşünmüyorum ama bir ihtimal makul bi bilgiyle gelecek kişiyide dinlerim.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

öncelikle müridim şunu söleyim ben açık meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümü 2010 mezunuyum açık meslek lisesi ile normal meslek liseleri arsasında bir ayrım gözetilmiyor. biz 4 sene örgün eğitim aldığımız için

sınavsız geçişteki kriterler ise

mezuniyet tarihi

orta öğretim başarı puanı

bulunduğun metep bölgesi

bunlara göre sıralama yapılıyor . ayrıca kendi mezun olduğun metep bölgesinden seçersen tercihlerini yerleştirmede daha iyi olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

aktas_967 bunu yazdı:
    -----------------------------

öncelikle müridim şunu söleyim ben açık meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümü 2010 mezunuyum açık meslek lisesi ile normal meslek liseleri arsasında bir ayrım gözetilmiyor. biz 4 sene örgün eğitim aldığımız için

sınavsız geçişteki kriterler ise

mezuniyet tarihi

orta öğretim başarı puanı

bulunduğun metep bölgesi

bunlara göre sıralama yapılıyor . ayrıca kendi mezun olduğun metep bölgesinden seçersen tercihlerini yerleştirmede daha iyi olur.

Hocam biliyorum ayrım yok ama yerleştirmelerde öncelik sırası maalesefki var yeni öğrendim ondan kaygılanıyorum bende o yüzden farklı meslek bölümlerini alternatif olarak düşünmek zorundayım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

orta öğretim başarı puanın yüksek ise gene girersin takma hayırlısı bende tercih verdim işallah gireriz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bro tarıh dıyordun nasıl geldı sonucların ege ve deu pc programlama kontejanla alıyormus bende en kotu oraları yazarım dıyordum

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:

bro tarıh dıyordun nasıl geldı sonucların ege ve deu pc programlama kontejanla alıyormus bende en kotu oraları yazarım dıyordum

Bro sorma ilber ortaylı olsam genede meslek lisesi mührü adamın anasını ağlatıyormuş :) Bu sene yandımki ne yandım.

Toplam Hit: 1153 Toplam Mesaj: 6