Sınavsız Üniversiteye Gidebilirmiyim ?
-
sınavsız hangi üniversitelere gidebilirim yurt dışı olabilir uzakdan egitimi olursa çok iyi olur askerlik tecilinde etkisi olurmu ne zaman kayıt olurum şuan aöf işletme okumaktayım.. direk sınavsız bir ünv okumak istiyorum bilen arkadaşlar varmı ücretleri ne kadardır..
-
evet okuyabilirsin ama paran varsa..5bin dolara macaristanda okuyabilirsin.eğitim dili ingilizce halkın konuşması macarca..macaristan bildiğim kadarrıyla ab üyesi..tıp ve diş hekimliği 12 bin dolar.tabi tam tamına harcayacagın para bu kadarla sınırlı kalmaz.danışmanlık hizmetlerine ve macaristanda yaşam koşullarına harcayacagın parada var..ama hep söylerim paran varsa herşeyi yaparsın...
-
uzakdan egitim veriyorlarsa oraya gitmeme gerek kalmıyor ondan uzakdan egitim veren ünv arıyorum
-
hyr maalesef verilmiyor.bide uni bitirdikten sonra tr ye geleceksen askerlik sorunu şöle oluyor 30 gün askerilk yapıorsun ama oda parayla :D
-
olsun ya
-
Uzaktan öğrenim için İngiltere'de The Open University var. Göz gezdirirken lisans eğitiminde bursla ilgili birşeyler yazıyordu ama şartlarını okumadım.. YÖK burada yaptığın yüksek lisansa denklik veriyor (lisans düzeyindeki eğitime denklik veriyor mu sormak lazım)
Ya da hacım direk "Open University" şeklinde bir aramayla diğer ülkelerde uzaktan eğitim veren üniversiteleri bulabilirsin..
Kolay gelsin..
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------
hyr maalesef verilmiyor.bide uni bitirdikten sonra tr ye geleceksen askerlik sorunu şöle oluyor 30 gün askerilk yapıorsun ama oda parayla :D
553453 :D hoahaha hocaa mukemmelsin nn para para para para varmı par A? -
romeo bunu yazdı:
-----------------------------
uzakdan egitim veriyorlarsa oraya gitmeme gerek kalmıyor ondan uzakdan egitim veren ünv arıyorum
-----------------------------türkiye'deki uzaktan eğitim veren üniversitelere sınavsız geçemezsin.
üstelik onlarında puanları oldukça iyi.
-
normal olarak sınavsız yurt dışına kayıt olunabilior ben uzakdan egitimi varmı diyorum
-
okursun ama tamamne duygusal