folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sincap Beslemek İstiyorum Ama ?

Sincap Beslemek İstiyorum Ama ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

arkadaşalar geçen öss de girmeden ki son aylarda girilen aile moduna girmiş bulunaktayım yani annemin sabırının sınırlarını zorlayabilirim bende direk olaya dalıp evde sincap beslemek istiyorum :D geçen öss girişimde tawşan almıştım

Sadete gelelim şimdi googlede araştırdığım kadarı ile biraz bilgi edindim fakat sizlerde besleyen varmı varsa nasıl bir heyvanat youtubede çok hoş videolar izledim ayrıca petshoplarda pahalıymış sanırım bunu ucuz yollu bi temin yoluna gidebilirmiyiz kafes konusunda bana verebileceğiniz öneriler bide haliyle kemirgen bu heyvan ama beni yada başka birini ısırırmı her nekadar etobur olmasada bi dişli bi erkekmi yoksa tekmi almak lazım yoksa aynı cins iki adet mi hangisi uygun oluyor. Bide nasıl eğitebilirim ayrıca evde sincap beslemek yasağh mı baykuş yasak ya oda yasakmı acep 

Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum 

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Hocam diğer konuda söyledim.. Hayvana yazık olur sadece.. Ama bu saatten sonra vazgeçirebileceğimi sanmıyorum.. Sincap için çok çok büyük bir terraryum alman lazım.. İçine kalın büyük dallar koyman lazım tırmanması için.. Ve birde yuva koyacaksın. Aslında yasak sincapların,kara kaplumbağaları gibi hayvanların petshoplarda satılması.. O yüzden ucuza da bulamazsın.. Genellikle her canlının dişisi hırçındır bulursan erkek al.Kesinlikle ısırabilir. Ama karakterine ve senin ona nasıl yaklaşacağına bağlı..Tekrar ediyorum: Bence sincap alma..yazık

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    ilk baharın ortalarında fındık ağaçlarının bulunduğu yerlerden yavru sincap edinebilirsin:)
    biz bursada bulmuştuk yavru sincaplar ama ellememiştik tabi ozaman ahh aslında alıp satmak vardı amaaa... :)

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    daha önce bi yavru sincapın üstüne basıp öldürmüştüm ama yanlışlıkla :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    petşoptan alma sakın cok pahalı ...ist beykoza gelebilirsen bizim burda ormanda bolca var yakala bi tane bir arkadas yakaladı tavsan kafesine koydu gül gibi büyütüyo ... fındık falan yediğini gördüm ama tam olarak ne yer bilemem ama çok sevimli, güzel hayvandır

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    abi yok bu sefer uçarı kaçarı yok inş hayırlısıylan kazanacam tawşanımlana sincapımı alıp beraber üniye gitçez allahın izni ile ama önce sincapı bulmam sonrada össyi kazanmam lazım şincik bizim burda fınduk aacı yok ama birader beykozdan bana sewabına yakalayıp yollarmısın :D:DD:D  kafesinide ayarladım sadece şu kedi kumu muhabbeti war onuda alınca koyucam :D

tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Symbian
    Symbian's avatar
    Erkek

walla bu konu benm ıcın baya etkıleyıcı oldu.

yarın emırgan korusuna gıdıp yakalıycam bı tane arkadasla bırlkte gelmek ısteyen warsa bana katılablr:D

ewde bslerm onu bol bol fındk yedrrm tasma takar gezdırırım:P

sıncapda sewımlı olur he smdı bak baya kafama yattı bu konu(=

Toplam Hit: 4433 Toplam Mesaj: 7