Sinema Ekranında Nintendo Wii
-
Abimle hafta sonu teniste kapışırız wii grafikte zayıftır etkileşimde müktür mük :D projeksiyon cihazınız varsa kendinizi karanlık bir odada tenis oynarken kan ter içinde bulabilirsiniz :) sinema salonunda çalışan ingilizin wii fantazisi devre şemalarıyla birlikte...
http://jonpeck.blogspot.com/2006/12/wii-diculous.html -
ya benimde birine bi oyun konsolu almam lazım ps3 diye düşündüm fakat parayı vermişken nintendo wii al diye tavsiye de bulundular fakat wii hakkında bi bilgim yok, biraz araştırdım ve herkez güzel falan diyor ama ben yine size sorayım dedim, nedir ne değildir? örneğin bi call of duty 4 oynayabilir miyiz? falan filan.. bu konuda bildiklerinizi paylaşırmısınız?
-
konsol alcaksan x box al :)
-
eğer evde sadece kendin takılıosan ps3 ile xbox arsında gidecen ama xbox ın pc den giçbir farkı yok oyun kur yükle oyna ps3 lerde ise sadece oyun üstüne gidilmiş wii ile çoklu ortamlarda çok eğlenceli
-
konsollar hakkında play station hariç hiç bir bilgim yok, yardım edersen sevinirm.
-
PS2 satıyorum ben , ama satma nedenim yeni bir konsol alacak olmam değil . Bilgisayarı yükselteceğim o yüzden . PS2 bayağı bir idare etti beni fakat PS3 ile karşılaştırılamaz bile :)
-
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------
PS2 satıyorum ben , ama satma nedenim yeni bir konsol alacak olmam değil . Bilgisayarı yükselteceğim o yüzden . PS2 bayağı bir idare etti beni fakat PS3 ile karşılaştırılamaz bile :)
-----------------------------
kaç para istiyosun
Toplam Hit: 1058 Toplam Mesaj: 7