Sinema Ve Televizyon Bölümü Nasıldır ?
-
Bu bölümde okuyan veya okuyan tanıdığı olan var mı ? Kamera vs almak şart olduğundan çok para isteyen bi bölüm diyorlar.
-
arkadaşım yüksek lisans yapıyor bu bölümde ama öyle çok pahalı bir bölüm değil kamera vs zaten almak zorundasın bilgisayar mühendisliği okuyup bilgisayar almak gibi bişey.
Ayrıca şu konuları gizli yapmayı bırakmalısın!
-
KaRaKuLe bunu yazdı
arkadaşım yüksek lisans yapıyor bu bölümde ama öyle çok pahalı bir bölüm değil kamera vs zaten almak zorundasın bilgisayar mühendisliği okuyup bilgisayar almak gibi bişey.
Ayrıca şu konuları gizli yapmayı bırakmalısın!
Kızma ya.Senin canın sağolsun.El alışkanlığı. :/
-
Bende aof sosyoloji ve t.edebiyati aradinda kaldim hangisi kolaydir ing yok
-
SeyhSamil bunu yazdı
hangisi kolaydır bilmiyorum ama kendini hangisine daha yakın hissediyorsun diye düşün biraz ayrıca daha sonraki beklentin nedir bölümün sana iş olarak bir dönüşü olsun mu istiyorsun iş bulma durumuna falan bak. Sosyolojide sanıyorum düşünürlerin üzerinden teorilerle gidiceksin aynı konuya farklı yorumlar farklı eleştiriler olcak edebiyatı da lise düzeyindekinin geliştirilmişi olarak düşünüyorum ama en temizi ne yap biliyormusun.
internette e kitaplar mevcut yahut yıllık ders planları bir göz at ve seçimini yap
-
MaTRiXe bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdı
hangisi kolaydır bilmiyorum ama kendini hangisine daha yakın hissediyorsun diye düşün biraz ayrıca daha sonraki beklentin nedir bölümün sana iş olarak bir dönüşü olsun mu istiyorsun iş bulma durumuna falan bak. Sosyolojide sanıyorum düşünürlerin üzerinden teorilerle gidiceksin aynı konuya farklı yorumlar farklı eleştiriler olcak edebiyatı da lise düzeyindekinin geliştirilmişi olarak düşünüyorum ama en temizi ne yap biliyormusun.
internette e kitaplar mevcut yahut yıllık ders planları bir göz at ve seçimini yap
Eyv dostum yardimci oldu yorumun askerlik uzatmak icin dusunuyorm 4 senede bitmesi lazim uzama sansi yok
-
5-6 sene öncesine kadar çok güzel olup.Son 2 senedir aynen bilgisayar bölümlerindeki gibi "amcam bu işde çok para var dedi bunu seçtim" yada mecburiyetden seçtim diye gelen tipler dolmaya başladı.
u235 tarafından 22/Mar/13 16:32 tarihinde düzenlenmiştir