folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sinema Ve Televizyon Bölümü Nasıldır ?

Sinema Ve Televizyon Bölümü Nasıldır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu bölümde okuyan veya okuyan tanıdığı olan var mı ? Kamera vs almak şart olduğundan çok para isteyen bi bölüm diyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşım yüksek lisans yapıyor bu bölümde ama öyle çok pahalı bir bölüm değil kamera vs zaten almak zorundasın bilgisayar mühendisliği okuyup bilgisayar almak gibi bişey.

Ayrıca şu konuları gizli yapmayı bırakmalısın!

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

arkadaşım yüksek lisans yapıyor bu bölümde ama öyle çok pahalı bir bölüm değil kamera vs zaten almak zorundasın bilgisayar mühendisliği okuyup bilgisayar almak gibi bişey.

Ayrıca şu konuları gizli yapmayı bırakmalısın!

Kızma ya.Senin canın sağolsun.El alışkanlığı. :/

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Bende aof sosyoloji ve t.edebiyati aradinda kaldim  hangisi kolaydir ing yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı

hangisi kolaydır bilmiyorum ama kendini hangisine daha yakın hissediyorsun diye düşün biraz ayrıca daha sonraki beklentin nedir bölümün sana iş olarak bir dönüşü olsun mu istiyorsun iş bulma durumuna falan bak. Sosyolojide sanıyorum düşünürlerin üzerinden teorilerle gidiceksin aynı konuya farklı yorumlar farklı eleştiriler olcak edebiyatı da lise düzeyindekinin geliştirilmişi olarak düşünüyorum ama en temizi ne yap biliyormusun.

internette e kitaplar mevcut yahut yıllık ders planları bir göz at ve seçimini yap

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı
    SeyhSamil bunu yazdı

hangisi kolaydır bilmiyorum ama kendini hangisine daha yakın hissediyorsun diye düşün biraz ayrıca daha sonraki beklentin nedir bölümün sana iş olarak bir dönüşü olsun mu istiyorsun iş bulma durumuna falan bak. Sosyolojide sanıyorum düşünürlerin üzerinden teorilerle gidiceksin aynı konuya farklı yorumlar farklı eleştiriler olcak edebiyatı da lise düzeyindekinin geliştirilmişi olarak düşünüyorum ama en temizi ne yap biliyormusun.

internette e kitaplar mevcut yahut yıllık ders planları bir göz at ve seçimini yap

Eyv dostum yardimci oldu yorumun askerlik uzatmak icin dusunuyorm 4 senede bitmesi lazim uzama sansi yok

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

5-6 sene öncesine kadar çok güzel olup.Son 2 senedir aynen bilgisayar bölümlerindeki gibi "amcam bu işde çok para var dedi bunu seçtim" yada mecburiyetden seçtim diye gelen tipler dolmaya başladı.

u235 tarafından 22/Mar/13 16:32 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 649 Toplam Mesaj: 7