Sinema Ve Televizyonculuk Hakkında
-
selam millet,
öncelikle çok fazla bu tarzda konu açtım aklım biraz karışık şu aralar kimse kusura bakmasın. aramızda sinema ve televizyonculuk okuyanlar var sorularım daha çok onlara yönelik.(kimse gelip bu geçici istektir gibisinden şeyler yazmasın lütfen)
sinemaya hep büyük bi tutkum oldu,bu işin içindede yer almak istiyorum. hatta iyi bir sayısal öğrencisi olup sayısalı bıraktıracak kadar seviyorum ama sözlüklerde okuduğum yorumlar hiç iç açıcı değil çok soğuttular.acaba durum bu kadar kötü mü yoksa güzel bir bölümmü diye ikilemde kaldım.Sizce tercih edilebilir bi bölüm mü? rehber olabilecek biri var mı bu konuda? her cevap benim için önemli yorumlarınızı esirgemeyiniz.
-
Sakın öyle bir hata yapma.. Sen iyi bir okul oku bu işi daha sonra kurslar yardımıyla da öğrenirsin..
4 yıllık iş yok boşa zaman kaybı..
-
geçen sene ulusal televizyon deyince aklınıza gelebilecek ilk 3 kanaldan birinde calısıyordum. Neredeyse intihar edecek kıvama geldim
cok bunaltıcı ve berbattı. şuan bir film yapım şirketinde kurguculuk yapıyorum. Eğer cidden gönül vermek istersen bazı zamanlar sürünüp bazı zamanlarda kazandığın parayı catır cutur yemek istersen secebileceğin en iyi bölüm radyo tv sinemadır.
-
hocam kurstan ziyade hocalarla o işi sevenlerler birlikte kendimi sevdiğim bi dalda geliştirmem daha iyi olmaz mı?
kutikila hocam valla hocam sinemaya dayalı sinemayla içli dışlı bi hayat istiyorum, tabiki gönlümü vercem ama bence sinemayı seven birinin hiç sinema ile alakası olmayan insanla aynı üniversitede okuyup sinemayla alakası olmayanın recep ivedik gibi gibi filmlerden para kazanması çok adaletsiz.
-
c0nverse bunu yazdı
hocam kurstan ziyade hocalarla o işi sevenlerler birlikte kendimi sevdiğim bi dalda geliştirmem daha iyi olmaz mı?
kutikila hocam valla hocam sinemaya dayalı sinemayla içli dışlı bi hayat istiyorum, tabiki gönlümü vercem ama bence sinemayı seven birinin hiç sinema ile alakası olmayan insanla aynı üniversitede okuyup sinemayla alakası olmayanın recep ivedik gibi gibi filmlerden para kazanması çok adaletsiz.
bağımsız sinemacı olmak istiyorsan buna gönlünü hayatını adayacaksın ama şöyle de üzücü birşey var ki büyük ihtimal Türkiye gibi biryerde coğu zaman da aç kalacaksın.
bu bölümü ilk kazandığımda bende böyleydim bağımsız sinema diyordum sürekli sonradan anlayınca zaten olayı kapitalizme bağlı olarak yaşamını sürdürmeye alışıyorsun :D
-
hocam yeteneğin varsa kafan çalışıyosa, senaryomu yazarım böbreğimi satar kendi filmimi yaparım diyosan oku.
S0KR4T3S tarafından 27/Eki/14 22:47 tarihinde düzenlenmiştir