Sinir !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnGeLuS_MaFia
    AnGeLuS_MaFia's avatar
    Erkek
    Sinir oldugunuz bir olayi anlatin !!

Wesley:Bilmek istediklerimizi soyle... AnGeLuS:Bilmediklerinizi soylersem...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_MoLLa
    Mc_MoLLa's avatar
    Erkek
    AnGeLuS_MaFia bunu yazdı:

Sinir oldugunuz bir olayi anlatin !!

Emredersiniz Komutanım Hemen, Başım üstüne :D

Ilk Turk Arabası
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnGeLuS_MaFia
    AnGeLuS_MaFia's avatar
    Erkek
    yok yani sinir oldugunuz bir konu varsa onu anlatin demek istedim :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkboy83
    turkboy83's avatar
    Erkek
    sana sinir oluyorum tatmin oldunmu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnGeLuS_MaFia
    AnGeLuS_MaFia's avatar
    Erkek
    coq komik ??

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_MoLLa
    Mc_MoLLa's avatar
    Erkek

Eheuheuehueh :) Peki annatıyım... Bu olay geçen sene olmuştu;

Geçen sen hayatımda tanıdığım en mükemmel insanla tanıştım. Üstelik o da beni benim onu sevdiğim kadar seviodu... Onu tahribat'tan bile çok sevmiştim.. Onun dediği herşeyi Neden demeden yapardım. :) Çünkü o benim biricik kankam Furkan dı :D Euhhueuheueh

Bir gün öylesine muhabbet edioduq, bi konu açıldu. Bunnar başka bi ark.la birlikte Hüsrev ( Bu ben oluyorum ) Bilmem ne'yi seviop demeye başladılar. Furkan gitti kıza konuşmaya başladı. Ben de ona bakıo, demezmi Hüsrev Seni Sevio die...

Hay Amına Goyyim deim. Kendi kendime konuşurken 2. cümleyi patlattı ; Fakat sana duygularını söyleyemio..

Kız kızardı, dedim şindi tara yediq A.q. :) Sonra baya bozuldum. dedim Kankam beni sattı.. :( Bi ark.ın bi sözü wardı, arkadaşmış, sevgiliymiş, reismiş, kankaymış hepsi gelip geçici.. Nah işte öyle oldu :) Bir anda bir boşluğa düştüğümü hisstettim. Birine zarar vermektense oturup ağladım. Ark.lar Başıma toplandı nooldu len die. Dedim yoq bişiy. Dediler söyle lan biri yamuq mu yaptı? Söyle bizde konuşmayalım :D dedim boşwerin.. Sonra bi baktım, bi ders sonra kız da ağlamaya başladı! iyice moralim bozuldu.. :( Kız benim yüzümden ağlıodu. Accaip sinirlenmiştim. Furkan'a bi mektup yazdım. Ama öyle bir mektup ki ortada ne ana kaldı ne bacı A.q. Buna attım, okumadan çöpe attım dio da.. Müzükçünün eline geçmiş mektup... :) Dedim şindi asıl yedik tara :D Neyse gel zaman git zaman ben kızı sevdim ama neyse sallayın. o zmana çok sinirliydim. Sonra yıl sonunda tekrar barıştık Furkanla :D Ehueuheh

Ilk Turk Arabası
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnGeLuS_MaFia
    AnGeLuS_MaFia's avatar
    Erkek
    Bende anlatayim bari m.qoyim simdi bizim sinifta bir cocuk var adi yunus emre goz kamil kendini bi bok saniyo tipsizin teki m.qoyim bana dioki benim sevdigim kiza ben onu sefiyom bana ayarla dio ben buna bi koymusum sonra bi kapistik bu kamille gicik oldum iiice buna sonra cikista gel m.qoyucam dedi bu bana ben gittim arkadaslarla beni mi bekliosun dedim cocukda dediki... '' Yooo otobüs bekliyorum ''

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnGeLuS_MaFia
    AnGeLuS_MaFia's avatar
    Erkek

hadi arkadaslar mesajlarinizi bekliyorum...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    AnGeLuS_MaFia bunu yazdı:

hadi arkadaslar mesajlarinizi bekliyorum...

sen bekle güzelim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    No_MeRCy
    No_MeRCy's avatar
    Erkek
    böyle boş ve gereksiz konu açilmasina sinir oluyorum nefret ediyorum lanet olsun.laf olsun torba dolsun bos işler kovalamayin.!

"Parmağımla insanlara yıldızları gösteriyorum, onlar parmağıma bakıyorlar"
Toplam Hit: 1703 Toplam Mesaj: 10