folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Sinir Bozucu Php(Pdo) Hatası

Sinir Bozucu Php(Pdo) Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kod aşşağıdaki gibi  kuzzenin pc ye xammp kurdum orda yazıyorum acaba onunla bi alakası olabilir mi ? Normalde Linux ortamında yazıyorum  şuan windows ortamında bi sıkıntı olabilir mi?   Yani veriyi aldım sorguyu çektim kontrol ettiriyorum ya anlayamıyorum hatayı daha önce  1000 kere  yapmışımdır belkide.  Bu arada hata rowcount satırında

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function rowCount() on boolean in C:\xampp\htdocs\controller\login.php:9 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\templates\login.php(1): require() #1 C:\xampp\htdocs\index.php(10): require('C:\\xampp\\htdocs...') #2 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\controller\login.php on line 9

<?php

if (isset($_POST['login'])) {

$username = $_POST['username'];

$password = $_POST['password'];

$sql = $db->prepare("SELECT * FROM users WHERE username = ? AND password = ?");

$data = $sql->execute(array($username, $password));

if ($data->rowCount()) {

echo "string";

}else {

echo "deneme";

}

}

?>

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

Kod aşşağıdaki gibi  kuzzenin pc ye xammp kurdum orda yazıyorum acaba onunla bi alakası olabilir mi ? Normalde Linux ortamında yazıyorum  şuan windows ortamında bi sıkıntı olabilir mi?   Yani veriyi aldım sorguyu çektim kontrol ettiriyorum ya anlayamıyorum hatayı daha önce  1000 kere  yapmışımdır belkide.  Bu arada hata rowcount satırında

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function rowCount() on boolean in C:\xampp\htdocs\controller\login.php:9 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\templates\login.php(1): require() #1 C:\xampp\htdocs\index.php(10): require('C:\\xampp\\htdocs...') #2 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\controller\login.php on line 9

İf'in içinde isset kullanarak deneyebilir misin hocam

Ayrıca $data yerine $sql den devam edebilirsin

cache tarafından 27/Oca/17 22:09 tarihinde düzenlenmiştir

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cache bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

İf'in içinde isset kullanarak deneyebilir misin hocam

Ayrıca $data yerine $sql den devam edebilirsin

çözdüm hocam teşekkür ederim...

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
Toplam Hit: 1173 Toplam Mesaj: 3
pdo