Sınırlarımı Zorlayan Pc Sorunum
-

Bu özelliklerde bi laptop'um var. Derecelendirmesi 1 olan kriter önceden 6.3 idi. Bir arkadaşa verdim, bişiler bişiler derken 2 ay kadar onda kaldı pc. Neyse alırken bana bazı dosyaların pc'den silindiğini nasıl olduğunu anlamadığını söyledi.
Şu anda bu bazı dosyların derecesi 1 olan kriterle ilgili olduğu kanısına vardım. Bu konuda yapabileceklerimi söylerseniz sevirim,
Başlıca problemlerim, pc inanılmaz bi yavaşlık modunda çalışıyor, ordaki kullanılabilir miktar sanki 256 gibi. Ben sıkıntının RAM ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Çünkü 3 4 site açtıktan sonra diğer siteleri açmıyor. Bildiğin tıklıyorum öyle bekliyor, netle ilgili bir sıkıntı değil o sırada torrentten steamden farklı zıkkımlardan net var yok kontrol ettim netle ilgili birşey değil.
Yardımlarınızı bekliyorum, inanılmaz can sıkıcı bir durum. Finallerim dün bitti ve maillerime bile bakamayacak kadar "hurda" bi pc var karşımda. Konuyu açamadım ilkinde. Yine dönüp durdu 1 dk kadar.
-
hocam ekrtan kartı driveri ile ilgili sorun.
ekran kartı driverini yenile
-
aynen ekran kartına 1 vermiş onda bi sıkıntı var ama yavaş olması ekran kartından olamaz bence sen 2 ay öncesinde sistem geri yükleme kaydı varsa geri yükle sürücülerde problem olmuş olabilir
-
O konuyla ilgili. Evet aslında ekran kartının en eski sürümünü kullanyorum. Fakat bunu kullanma nedenim ileri versiyonunu yüklediğim zaman Aygıt Yöneticisinde o sürücünün üstünde bi ünlem yerleşmesi bazı zaman. Yani pc yi açıyorum ve ekran kartını görmüyor pc. Bu sıklıkla karşılaştığım bir durumdu öncesinde. Arada sırada ekran kartını gördüğü oluyordu. Bu versiyonda o sorun yok. Fakat bu sorun var. Ben yine ileri versiyonu için güncelleştirsem bunu. Bu belirttiğim görmeme konusunda ne yapabilirim ? Win 7 ultimate kullanıyorum işletim sistemi.
-
aslında tam ekran kartıda olmayabilir oyun grafiklerine 6.3 vermiş bilemedim en güzeli sistem geri yüklemeyi denemen
-
hocam formattan sonra driverlerini driver pack 2012 ile yükle. ne var ne yoksa yüklesin
-
Ekran kartıyla ilgili olarak. Oyun açmadım daha oyun da yok pc'de. Fakat 10 gb bi blue ray filmi KMPlayer'dan açtı. İzledim fakat ileri sardığımda senkrinizasyon telef oldu.
-
myblackworldweb bunu yazdı
hocam formattan sonra driverlerini driver pack 2012 ile yükle. ne var ne yoksa yüklesin
Bunu şu an uygulasam, ilgili driverları silip, bi sıkıntı çıkar mı ? Format son çarem olsun.
-
Şunu deneyebilirsin.
Pil göstergesi sağ tık> güç seçenekleri> Yüksek performans seçili olsun> plan ayarlarını değiştir> Bu plan için varsayılan ayarları geri yükle
-
Dediğini yaptım ve işe yaradı. Teşekkürler hocam.