folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Sınırlı Ağ Veya Bağlantı Yok Uyarısı Alıyorum

Sınırlı Ağ Veya Bağlantı Yok Uyarısı Alıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

2 gün önce ve geldim pc yi açtım sınırlı ağ veya bağlantı yok uyarısı aldım ve nete giremiyordum haliyle bi yardım edin 

öncelikle modem veya kablolarda sorun yok çünkü evde diğer 2 pc de giriyor nete bi benimki girmiyor 

çözüm için denediklerim : 

-dns önbelleğini temizlemek 

-elle dns atamak 

-static ip atamak 

-kablo kontrol 

-ağ kartını driveri silip yüklemek 

hala olmadı ne deneyeyim başka 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

Kontrollerin hepsini yapmışsın aşağı yukarı. Geriye bir tek router ya da switch üzerindeki portu kontrol etmen ya da eth kartındakı yuvada sorun oluğdu kalıyor. Tabi tüm bunlar ile beraber o/s tarafında da sorun olma ihtimali hala yüksek. Driver uninstall / reinstall yeterli olmamış olabilir.

İpimle kuşağım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    zputnik bunu yazdı

Kontrollerin hepsini yapmışsın aşağı yukarı. Geriye bir tek router ya da switch üzerindeki portu kontrol etmen ya da eth kartındakı yuvada sorun oluğdu kalıyor. Tabi tüm bunlar ile beraber o/s tarafında da sorun olma ihtimali hala yüksek. Driver uninstall / reinstall yeterli olmamış olabilir.

onboard ve 2 günde öyle çat diye olmaz kayıt defteri sorunu olmuş olma ihtmiali nedir naısl düzeltilir 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı
    zputnik bunu yazdı

onboard ve 2 günde öyle çat diye olmaz kayıt defteri sorunu olmuş olma ihtmiali nedir naısl düzeltilir 

Hocam öyle düşünme. Eth kartı en kolay yanan/bozulan bileşendir. Reg üzerinden hiç değiştirme yapmadım bu tarz konular için. İşletim sistemin nedir? Servisleri bir kontrol edelim. Ayrıca dhcp açıkken apipa'ya mı düşüyor ip? Yani aldığın ip 169.254.255.x tarzı bir şey mi?

İpimle kuşağım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    zputnik bunu yazdı
    asiminnesli bunu yazdı
    zputnik bunu yazdı

Hocam öyle düşünme. Eth kartı en kolay yanan/bozulan bileşendir. Reg üzerinden hiç değiştirme yapmadım bu tarz konular için. İşletim sistemin nedir? Servisleri bir kontrol edelim. Ayrıca dhcp açıkken apipa'ya mı düşüyor ip? Yani aldığın ip 169.254.255.x tarzı bir şey mi?

evet tam olarak ip öyle 

Toplam Hit: 661 Toplam Mesaj: 5