folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Sınırlı)Adsl Kullanıcıları İçin DUMETER

Sınırlı)Adsl Kullanıcıları İçin DUMETER

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

DuMeter kotalı adsl kullanıcıları için birebir program.İnternete ne kadar bağlandığınızı ve sınırı aşıp aşmadığınızı size istatistikler halinde sunar.Ay sonunda yüklü adsl faturalarından da bu program sayesinde kurtulmuş olursunuz.

Size ADSL Kota ölçme programı olan Du Meter programını tanıtmaya çalışalim.

Bu program Limitli ADSL Kullanıcılarının Kotalarını ölçmesi ve Hızını belirtmesi için kullanılmaktadır. Benim hedefim bu programı sınırlı (30 gün) ve İngilizce kullanmanızı engellemek...Öncelikle aşağıdaki Paket programını bilgisayarınıza kurun..Aşağıda kurulumu için gerekli açıklamaları yaptım..

color=#026cb1http://dl.hageltech.com/DUMeter-Install.exe

Programın Kurulumu :

1.Öncelikle Ana dosyayı (DUMeter-Install.exe) kurun...

2.Programın Kullanım süresi 30 gün olduğu için ilk önce bunu sınırsız yapmamız gerekir..Sağ alt köşede Du Meter çubuğuna sağ tıklayın . Register’e basın . Diğer bir yöntem ise Başlat menüsünden DuMeter programını açın Register bölümüne gelin orada 2 tane seçenek olacak En altdaki .seçeneği seçin next tuşuna basın daha sonra aşağıdaki sifre bilgilerini oraya girin....
    ------------------------------------------------------------------------
    Name : naboo
    Code : D3-455-0052573F-3F30947D
    Ok tuşuna basın Program sınırsız (Freeware) olmuştur

3.
    color=#026cb1http://www.bilgisayarkulturu.net/dumeter/DUMeter.exe

En sonuncu işlemde programı türkçeye çevirmek bunun için Türkçe Yama Dosyasını (DuMeter.exe) Crack yöntemi yapmak . Bu dosyayı sağ tıklayın kopyala diyin ve daha sonra . Programı kurduğunuz dizine yapıştırın .(C:program FilesDU Meter) Bu bölüme yapıştırın size soru soracaktır . Buna evet diyin. Ve program Türkçeyede çevrilmiştir . Bilgisayarı yeniden başlatdığınızda Türkçe olacaktır

isteyen müritler adslkota.ttnet.net.tr adresını de kullanabılırler ama cok gec guncellıyor selametle

ayrıca forumda arama yaptım bu pro yu bulamadım belkı hatamolmustur dıye soyluyorum eger daha once paylasıldı ıse kusura bakmayın

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek

Yazıyı çok begendim rengarenk

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    meccays bunu yazdı:
    -----------------------------

DuMeter kotalı adsl kullanıcıları için birebir program.İnternete ne kadar bağlandığınızı ve sınırı aşıp aşmadığınızı size istatistikler halinde sunar.Ay sonunda yüklü adsl faturalarından da bu program sayesinde kurtulmuş olursunuz.

Size ADSL Kota ölçme programı olan Du Meter programını tanıtmaya çalışalim.

Bu program Limitli ADSL Kullanıcılarının Kotalarını ölçmesi ve Hızını belirtmesi için kullanılmaktadır. Benim hedefim bu programı sınırlı (30 gün) ve İngilizce kullanmanızı engellemek...Öncelikle aşağıdaki Paket programını bilgisayarınıza kurun..Aşağıda kurulumu için gerekli açıklamaları yaptım..

color=#026cb1http://dl.hageltech.com/DUMeter-Install.exe

Programın Kurulumu :

1.Öncelikle Ana dosyayı (DUMeter-Install.exe) kurun...

2.Programın Kullanım süresi 30 gün olduğu için ilk önce bunu sınırsız yapmamız gerekir..Sağ alt köşede Du Meter çubuğuna sağ tıklayın . Register’e basın . Diğer bir yöntem ise Başlat menüsünden DuMeter programını açın Register bölümüne gelin orada 2 tane seçenek olacak En altdaki .seçeneği seçin next tuşuna basın daha sonra aşağıdaki sifre bilgilerini oraya girin....
    Name : naboo
    Code : D3-455-0052573F-3F30947D
    Ok tuşuna basın Program sınırsız (Freeware) olmuştur

3.
    color=#026cb1http://www.bilgisayarkulturu.net/dumeter/DUMeter.exe

En sonuncu işlemde programı türkçeye çevirmek bunun için Türkçe Yama Dosyasını (DuMeter.exe) Crack yöntemi yapmak . Bu dosyayı sağ tıklayın kopyala diyin ve daha sonra . Programı kurduğunuz dizine yapıştırın .(C:program FilesDU Meter) Bu bölüme yapıştırın size soru soracaktır . Buna evet diyin. Ve program Türkçeyede çevrilmiştir . Bilgisayarı yeniden başlatdığınızda Türkçe olacaktır

isteyen müritler adslkota.ttnet.net.tr adresını de kullanabılırler ama cok gec guncellıyor selametle

ayrıca forumda arama yaptım bu pro yu bulamadım belkı hatamolmustur dıye soyluyorum eger daha once paylasıldı ıse kusura bakmayın

-----------------------------

jw den alıntı yapacaksan önce notepade yapıştırırsın daha sonra bi düzenlersin sonra paste nasıl olur ? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

adsl kota servisine girince aciklamalar kismini okumussunuzdur sanirim

4) NetLimiter, DuMeter ve benzeri programlarla yapılan ölçümlerle transfer miktarınız arasındaki
    farklılıklar bulunabilir. Bunun sebebi, bu programların %10-15 civarındaki TCP/IP başlık
    fazlalıklarını (header overhead) ve tekrar transferleri (retransmission)
    hesaba katmamalarından kaynaklanmaktadır.
    Neticede, sistemdeki kayıtlarınız esas alınarak faturalandırma yapılacaktır.

programa tam olarak guvenmeyin yani :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    cevaplarım abıcım alıntı yapınca neden oraya buraya yapıstır dıyorsun anlamadım rengarek oldugu ıcınse ozellıkle duzeltmedım ve alttakı yazı da bana aıttır ayrıca pro ya tam olarak guvenılemeyecegını soylemıs bır arkadas haklı katılıyorum ama hıc yoktan iyidir

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    sağol hoca. bende bu prg. vardı ama serial ini arıyordum. paylaşım için teşekürrler.

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    tabiki hic yoktan iyidir ama kili kilina programa guvenerek kota hesaplamayin ara ara telekomun o salak sayfasina bakin :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
Toplam Hit: 2100 Toplam Mesaj: 7