Sınırsız ADSL"De %18 İndirim
-
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Türk Telekom’un, internet erişiminde sınırsız kullanım için yüzde 18’lik indirime gittiğini açıkladı.
İstanbul’da, deniz seyir emniyeti için geliştirilen otomatik tanımlama sisteminin test edildiği toplantıya katılan Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Türk Telekom’un, internet erişiminde ucuzluk ve kolaylık getirdiğini açıkladı.
Yıldırım, “Sınırsız kullanımda yüzde 18’lik bir indirim sağlanmıştır ve sınırlı kullanımlarda da hız 2, bazı durumlarda 4 katına kadar artırılmıştır” diye konuştu.
Türk Telekom, yapılan indirime ilişkin ayrıntılı açıklamayı yarın yapacak.
Kaynak: www.ntvmsnbc.com -
Nasıl yani bizim hız artmış mı bende niye hala 512 gözüküyor a.q Nasıl iş bu..
-
Yok resmi olarak Telekom yarın açıklama yapacak.Değişiklikte artık ne zaman devreye girer bilemem.
-
Yaa hızı arttıracaklarına kotayı 5 yapsalarya.Bu ne saçmalık kota olduğu sürece neye yarar 1Mbit.Ben razıyım 512 ye 5gb yapsınlr başka bişey lazım değil.Faydasız olmuş kotalılara.Ama Yüzde 18 indirim iyi sınırsız için..
-
yaw bi ara kotalı 256 lar 512ye çıktı benişmki çıktı yani. bi gün içinde hepsi çıkartılmıştı. şimdi demekki 1024 yapicaklar
-
Zyrex bende kotalı adsl kullanıcısı olarak sana katılıyorum.Fakat %18 lik indirim sınırsızı kotalıya biraz daha yaklaştırıyor.Sınırsıza geçmek bu tarifeyle daha cazip olacak.
-
1 mbit internet ve 3 gb kota öylemi. YARIM GÜNDE BİTER O KOTA İSTENİLİRSE!!!
1 ay için bana 12 saatlik süre veriyor telekom . Helal olsun!! -
gelde küfür etme boşlukları türk telekom uygun şekilde doldurun ..........................................kosun
-
gelde küfür etme boşlukları türk telekom uygun şekilde doldurun ..........................................koyayım
-
abartmayın,
1 mbit sonunda ayrıca %18 indirim bu kota olayınıda çok büyüttünüz 3 gb kota 2 gb aştınız diyelim anca sınırsız fiyatına geliyo hız artsada kota için bişey değişmez aldığın yüklediğin şeylerin boyutu aynı zamandan tasarrufun olucakbide şu açıdan düşünün kotanında çoğalma ihtimali var 512-3,6,9 gb kota seçenekleri vardı bakalım bunlar ne olucak -
ßöyle hizmet olurmu yaa resmen hırsız bunlar internetin resmen önünü kesiyorlar 1mßit hizda 3gß kota hanqi ülkede war ßole 1 $€y yaaa ßide özellesti daha iyi olcak diyorlardi peahhhh ßære yaa kotayi yükseltsikler
Toplam Hit: 1294 Toplam Mesaj: 11