Sınırsız İnterneti Eşit Paylaştırmak
-
arkadaşlar modeme bağlanan kişinin günlük bir limiti olmasını istiyorum bunu sağlayabilcek bir program var mı mesela fatih kullanıcı adıyla giren kişi günlük 500 mb net kullanabilecek acil lazım ?
-
netlimitter diye bir pgoram var araştır
-
hipokondriyak bunu yazdı
netlimitter diye bir pgoram var araştır
Başka ne gibi programlar var bn ana bilgisayardan bir çok bilgisayarın net trafiğini kontrol etcem bu sadece kendi bilgisayarın için
-
QOS falan ile belli servislere sabit bandwidth ayırabilirsin ama söylediğin şekilde akıllıca bölecek bir sistem olduğunu sanmıyorum.
Routerlar bağlantı başına düşünüyor PC başına değil.
-
O modemin özelliği olmalı hocam, aksi taktirde ana bilgisayarı modeme bağlar kuracağın yazılım ile interneti paylaştırırken limitlersin.
Ha hangi yazılım dersen bilemem, mantığını söyledim.
Bi de proxy kullandırarak olabilir gibime geliyor, local proxy kullandırabilirsin, ana makinaya proxy kurar diğer makinaların proxy ayarlarını yapar ana makinadan çıkış sağlarken kota koyarsın. Ama proxy kaldırıp limitsize dönebilir eleman :)
-
Ya acıkcası ben bu sistemi başka bir kurumda gördüm o yüzden nasıl yapıldığını merak ediyorum adamlar kişilere kullanıcı girişi vermişler günlük 1 gb sınırları var