Sipariş Takibi İçin Web Tabanlı Bir Şey Arıyorum
-
selamlar
ek iş olarak eticaret yapıyorum, birden fazla platformda satışım var. efatura vs işleri için bizimhesap kullanıyorum ama adamların apisi yok, bişeyleri otomatikleştiremiyorum.
siparişlerimi aktarıp takip edebileceğim bi script arıyorum.
şu an işleri trellodan götürüyorum, sipariş durumuna göre listeler var bi bordda.
bi opencart kurup siparşileri oraya çekip orda filtrelemeyi düşündüm, mantıklı da geldi. ama buna daha uygun bi script te vardır illa. denk geldiğiniz bu tarz bir şey var mıdır?
ya da ne diye aratmalıyım
-
Hocam bizim hesap güzel aslında apisi vardı bildiğim ama muhtemelen yeterli değildir sana. Diğer firmalara baktın mı? Örneğin parasüt Pazaryeri entegrasyonu olanlar bile var.
-
esinti bunu yazdı
Hocam bizim hesap güzel aslında apisi vardı bildiğim ama muhtemelen yeterli değildir sana. Diğer firmalara baktın mı? Örneğin parasüt Pazaryeri entegrasyonu olanlar bile var.
bizimhesabın apiden bi sik yapılmıyo, diğerlerinde de illa benzer bi eksiklik çıkacak. bu yüzden kendim bi sistem kurup kafama göre değiştireyim istiyorum.
çok şey de istemiyorum, siparişler ve durumları olsun, ben sipariş durumlarını değiştirdikçe otomatik bişeyler triggerlansın arkada falan işimi görecek.
şu an sik sok angaryaya şeylere çok vaktim gidiyor manuel yapınca.