folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sıralı Otogazdan Anlayan Var Mı? Lovato Mu? Landirenzo Mu?

Sıralı Otogazdan Anlayan Var Mı? Lovato Mu? Landirenzo Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

Bende 2006 Model Skoda Octavia 1.6 Classic MPI motor araba var. Malumunuz orjinalliği bozulmasın diye bugüne kadar benzinde idare ettim; ama artık dayanamıyorum benzine. 

Uzun lafın kısası sıralı otogaz taktırıyorum Pazartesi günü. İki bayi ile anlaştım. Birini seçmem gerekiyor.

Lovato mu taktırayım? 1200 TL diyor.

Landirenzo mu taktırayım? 1500 TL diyor.

Bu iki markadan birini taktıran var mı aranızda? Ya da bilgisi olan? Hangisi daha kaliteli, hangisi daha iyi arabam için? Arıza durumu, çekiş durumu vs.

Teşekkür ederim şimdiden.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

lovatoyu sıfır seat ibizaya taktırdık. sıkıntı yok gibi. taktırdığımız arkadaş performansından memnun. 1500-2000 km arası sıkıntılar çıkar. sonra servis ayarlarını yapıyor. ondan sonra stabil çalışıyor. lovato italyanın iyi bir marka lpg sistemi diye biliyorum. diğerini hiç duymadım.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

lovato tabi ki

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

servisi sık bulunan bişey taktır. bende zavoli var gaz ayarı yaptırıyım dedim hiç bir yerde zavoli uyumlu program kablo yok.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

BRC?  landirenzo ve lovato diye sırala. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

hepsi ayni mal..

Onemli olan iscilik ve servis hizmeti.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

hepsi ayni mal..

Onemli olan iscilik ve servis hizmeti.

beyin işletim sistemi ve enjektörler dışında evet hepsi neredeyse aynı. ama durum böyle diye gidip atiker falan taktırılmaz. bece temizinden bi brc.. heryerde servisi var ustaları kaliteli. bu arada taktıracağın yer çok önemli en iyi marka bile yanlış usta sonucunda çile olabiliyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Servis ve işçilik çok önemli.

Dünyanın en iyi malıda olsa yapılan işçilik boktan olduktan sonra tam anlamıyla zevk alamazsın arabadan.

İşçiliği iyi olan biryer araştır derim.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakankaya
    Hakankaya's avatar
    Erkek

Lovato tavsiye ederim 5 arabaya taktırdık arkadaşlarla. Hiç sıkıntı çıkarmadı 1.5 yıl oldu. Filtresini çıkarmakta kolay servise 50-60 lirada verilmesine gerek yok :D 7.5 lira internette smart modeli var onu taktır (Büyük ihtimal zaten onu takacaklardır) Ayar gerektirmedi bunca zaman zaten yeni sistemmiş. Bizim bi abi brc bile ayar gerektirdi maşallah lovatoda hiç gerek duymadım demişti. Bizde ilk öyle taktırmıştık. 

Kayseri pastırmacılar parkından malatya istikameti yani yol düz ve resim hız sabitleyiciyle giderken.. 5.5 ile 6 litre arası yakıyor hep..

fiesta.jpg%20%282592×1944%29

fiesta1.jpg%20%282592×1944%29

Hakankaya tarafından 24/Şub/13 22:42 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1541 Toplam Mesaj: 9