Sıralı Otogazdan Anlayan Var Mı? Lovato Mu? Landirenzo Mu?
-
Merhaba arkadaşlar.
Bende 2006 Model Skoda Octavia 1.6 Classic MPI motor araba var. Malumunuz orjinalliği bozulmasın diye bugüne kadar benzinde idare ettim; ama artık dayanamıyorum benzine.
Uzun lafın kısası sıralı otogaz taktırıyorum Pazartesi günü. İki bayi ile anlaştım. Birini seçmem gerekiyor.
Lovato mu taktırayım? 1200 TL diyor.
Landirenzo mu taktırayım? 1500 TL diyor.
Bu iki markadan birini taktıran var mı aranızda? Ya da bilgisi olan? Hangisi daha kaliteli, hangisi daha iyi arabam için? Arıza durumu, çekiş durumu vs.
Teşekkür ederim şimdiden.
-
lovatoyu sıfır seat ibizaya taktırdık. sıkıntı yok gibi. taktırdığımız arkadaş performansından memnun. 1500-2000 km arası sıkıntılar çıkar. sonra servis ayarlarını yapıyor. ondan sonra stabil çalışıyor. lovato italyanın iyi bir marka lpg sistemi diye biliyorum. diğerini hiç duymadım.
-
lovato tabi ki
-
servisi sık bulunan bişey taktır. bende zavoli var gaz ayarı yaptırıyım dedim hiç bir yerde zavoli uyumlu program kablo yok.
-
BRC? landirenzo ve lovato diye sırala.
-
hepsi ayni mal..
Onemli olan iscilik ve servis hizmeti.
-
HoLyCat bunu yazdı
hepsi ayni mal..
Onemli olan iscilik ve servis hizmeti.
beyin işletim sistemi ve enjektörler dışında evet hepsi neredeyse aynı. ama durum böyle diye gidip atiker falan taktırılmaz. bece temizinden bi brc.. heryerde servisi var ustaları kaliteli. bu arada taktıracağın yer çok önemli en iyi marka bile yanlış usta sonucunda çile olabiliyor.
-
Servis ve işçilik çok önemli.
Dünyanın en iyi malıda olsa yapılan işçilik boktan olduktan sonra tam anlamıyla zevk alamazsın arabadan.
İşçiliği iyi olan biryer araştır derim.
-
Lovato tavsiye ederim 5 arabaya taktırdık arkadaşlarla. Hiç sıkıntı çıkarmadı 1.5 yıl oldu. Filtresini çıkarmakta kolay servise 50-60 lirada verilmesine gerek yok :D 7.5 lira internette smart modeli var onu taktır (Büyük ihtimal zaten onu takacaklardır) Ayar gerektirmedi bunca zaman zaten yeni sistemmiş. Bizim bi abi brc bile ayar gerektirdi maşallah lovatoda hiç gerek duymadım demişti. Bizde ilk öyle taktırmıştık.
Kayseri pastırmacılar parkından malatya istikameti yani yol düz ve resim hız sabitleyiciyle giderken.. 5.5 ile 6 litre arası yakıyor hep..

Hakankaya tarafından 24/Şub/13 22:42 tarihinde düzenlenmiştir
