Şirket Android Telefon Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daft Ground
    PLaXToR
    PLaXToR's avatar
    Erkek

Selamlar şirkete 2-3 tane android işletim sistemli telefon almayı düşünüyorum. Biz şirkette SIP Server kullandığımız için android almak mantıklı geldi. Telefonları çalışanlar kullanacak.  Bütçe oalrak çok fazla para ayırmayı düşünmüyorum. 500-600  lira mantıklı gibi.

-Note2

-S4

düşündüm Önerileriniz neler?

If there are two or more ways to do something, and one of those ways can result in a catastrophe, then someone will do it.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Asus zenfone 5 mazeret haklarini elinden alır. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Üstad sip Server call uygulamaya eklemek istiyorum şuan sanırım viber WhatsApp facebook gibi büyük şirketlerin uygulamasında var bu zor bişey mi yada satın mı alınıyor?  Bilginiz var mı?? 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Sip için Android almak zorunda değilsin. Hemen her işletim sisteminde sip istemci desteği bulabilirsin. Hatta symbian os lu nokia e72 de yıllar önce sip santraller için istemci vardı ve bende kullanmıştım. Şu anda üretimde olmayan karel ıp10 sip santrale bağlanıyordum. 

Mesela türkiyenin 2 büyük telefon santrali üreticisi vardır ve bunlardan biri olan telesis in windowsphone için kendi yazılımı vardı.

Ülkemizdeki 3g nin ping süresi uzun olduğu için 3g üzerinden sip görüşmelerinde ses gecikmesi vb. olabiliyor. Sip kullanacaksan 8-10 ay sonra faaliyete geçecek 4,5g yi de düşünerek 4 yada 4,5g destekli modellere bakmanı öneririm. 

Telefonları çalışanlar kullanacaksa sen yine sip i araştır ama bataryası uzun giden, kasası sağlam modellere bakmalısın. 

Olgunisik tarafından 30/Eyl/15 03:08 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Üstad sip Server call uygulamaya eklemek istiyorum şuan sanırım viber WhatsApp facebook gibi büyük şirketlerin uygulamasında var bu zor bişey mi yada satın mı alınıyor?  Bilginiz var mı?? 

Sip server call derken sip üzerinden çağrı merkezimi planlıyorsun. Yazdığın pek anlaşılır değil. Detaylı yazarsan yardımcı olabilirim. 

Uygulamaya eklemek derken bir uygulama yazıyorsun ve bu uygulamaya sip desteğimi eklemek istiyorsun? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Hergün 3cx kurulumu yapıyoruz hocam eğer istediğin buysa.3cx gayet güzel kolay pc üzerinden ama telefon üzerinden uygulaması var mı bilmiyorum.

Telefon olarak da GM Discovery falan bak