Şirket Android Telefon Önerileri
-
Selamlar şirkete 2-3 tane android işletim sistemli telefon almayı düşünüyorum. Biz şirkette SIP Server kullandığımız için android almak mantıklı geldi. Telefonları çalışanlar kullanacak. Bütçe oalrak çok fazla para ayırmayı düşünmüyorum. 500-600 lira mantıklı gibi.
-Note2
-S4
düşündüm Önerileriniz neler?
-
Asus zenfone 5 mazeret haklarini elinden alır.
-
Üstad sip Server call uygulamaya eklemek istiyorum şuan sanırım viber WhatsApp facebook gibi büyük şirketlerin uygulamasında var bu zor bişey mi yada satın mı alınıyor? Bilginiz var mı??
-
Sip için Android almak zorunda değilsin. Hemen her işletim sisteminde sip istemci desteği bulabilirsin. Hatta symbian os lu nokia e72 de yıllar önce sip santraller için istemci vardı ve bende kullanmıştım. Şu anda üretimde olmayan karel ıp10 sip santrale bağlanıyordum.
Mesela türkiyenin 2 büyük telefon santrali üreticisi vardır ve bunlardan biri olan telesis in windowsphone için kendi yazılımı vardı.
Ülkemizdeki 3g nin ping süresi uzun olduğu için 3g üzerinden sip görüşmelerinde ses gecikmesi vb. olabiliyor. Sip kullanacaksan 8-10 ay sonra faaliyete geçecek 4,5g yi de düşünerek 4 yada 4,5g destekli modellere bakmanı öneririm.
Telefonları çalışanlar kullanacaksa sen yine sip i araştır ama bataryası uzun giden, kasası sağlam modellere bakmalısın.
Olgunisik tarafından 30/Eyl/15 03:08 tarihinde düzenlenmiştir -
MhmdAlmz bunu yazdı
Üstad sip Server call uygulamaya eklemek istiyorum şuan sanırım viber WhatsApp facebook gibi büyük şirketlerin uygulamasında var bu zor bişey mi yada satın mı alınıyor? Bilginiz var mı??
Sip server call derken sip üzerinden çağrı merkezimi planlıyorsun. Yazdığın pek anlaşılır değil. Detaylı yazarsan yardımcı olabilirim.
Uygulamaya eklemek derken bir uygulama yazıyorsun ve bu uygulamaya sip desteğimi eklemek istiyorsun?
-
Hergün 3cx kurulumu yapıyoruz hocam eğer istediğin buysa.3cx gayet güzel kolay pc üzerinden ama telefon üzerinden uygulaması var mı bilmiyorum.
Telefon olarak da GM Discovery falan bak