Şirket İçin İntranet
-
merhabalar üstadlar;
şirket için bilgi havuzu yapmam gerekiyor. dahili telefon numaraları kişi profilleri bilgi işlem ve diğer departmanlara istek gönderebileceğim formlar, iş planı oluşturabileceğim trello tarzında her departman için alan ve chat ekranı düşünüyorum bunların hepsini yapabileceğim hazır bir kalıp yada yazılım varmıdır. yada nerde ne şekilde nerde yazmalıyım avantajları ve eksilerine ne olur .
birde şirket içi intranet için daha başka ne yapabilirim önerileriniz nelerdir.
-
activedirectory
-
Kizilgun bunu yazdı
activedirectory
hocam active directory kullanıyoruz server içerisinde intranet eklentisi var diye biliyorum fakat tasarımı yada kodlaması nasıl oluyor ?
-
Sanırım ilk IT deneyimin.
Öncelikle madde olarak nelere ihtiyacın olduğunu belirt.
örnek ;
1 - firewall
2 - uzaktan pc yönetim
3 - iş takibi
vs vs...
-
UTHO bunu yazdı
Sanırım ilk IT deneyimin.
Öncelikle madde olarak nelere ihtiyacın olduğunu belirt.
örnek ;
1 - firewall
2 - uzaktan pc yönetim
3 - iş takibi
vs vs...
domain üzerinden çalışıyoruz.
active directory kullanılıyor
citrix üzerinden bilgisayarlara erişim sağlıyoruz
istediğim facebook tarzı bir sistem.
kullanıcı profilleri olacak ad soyad görev telefon mail resim vb. login yapacak kullanıcı ve kayıt ekranı olacak bir onaylayacağız arkadan
kullanıcıya ait takvim olacak not düşülebilen
dosya paylaşım ekranı olacak belirli kullanıcı yada departmanlarla yada direk kendine ait
trello tarzında iş planlanıyor başladı şu aşamada diyen birşeyler olucak ve aynı zamanda örnek işte ben bi adımı tamamladım diğer kullanıcının profilne uyarı gidecek. aynı zamanda departman ayrımıda olacak
departmanlara bildirim yollanabilecek it den bunu istiyoruz şunu talep ediyoruz gibi.
genel bir chat ekranı ve departmanlar arası chat ekranı istiyorum yani ana sayfada şirket içi chat dönecek ve departmanlar arasıda chat olabilecek
yapılacaklar listesi olacak kullanıcının.
bunun dışında daha neler olur bilmiyorum evet bu konuda çok acemiyim.
bunun dışında bootstrap admin paneli gördüm nette bunları intranet sistemine çevirebilirmiyim ?
-
Sharepoint
-
istediğim facebook tarzı bir sistem.
Kendi yaptığımız yeni nesil intraneti önerebilirim. dumanisareti.com detaylı bilgi istersende pm atabilirsin.
Düzenleme: Diğer istediklerinide okudum, hepsini ve daha fazlasını mobil uygulamalarda dahil olmak üzere yapıyoruz hocam.
ManiakRhifat tarafından 18/May/15 20:16 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
Sharepoint
hocam tutorial yada örnek varmıdır.
dumanisareti ile ilgili görüşmeler başladı bunların dışında fikri olan varmı acaba
-