folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şirket Olmadan 0 850 Hat Alabilirsiniz..

Şirket Olmadan 0 850 Hat Alabilirsiniz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yorgoangelopoulos
    yorgoangelopoulos's avatar
    Erkek

Daha önce ben de çok defa araştırdım, forumdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine iletişime geçtim ve şirket olmadan herhangi bir evrak olmadan 0 850 hat aldım. Sadece Whatsapp için kullanıyorum ve sanırım ücreti 1600 TL falandı. Forumda çok soruluyor, en azından isteyen bakabilir, bu arada kesinlikle reklam vs değildir, hiçbir alakam bulunmuyor.

İletişim için buradan yazabilirsiniz. Wp üzerinden yardım ediyorlar...

The lost boy of cyberspace ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Ben şahıs olarak zamanında almıştım 0850 NETGSM üzerinden 25 lira mı ne verdim ve hala duruyor. 1600TL nedir yahu bedava dağıtılıyor.

Düzenleme:
    şimdi kontrol ettim 2023 ve 2024 için 177 lira numara kullanım bedeli yazmışlar. Numara belkide 10 yıldır bende ilk defa borç gördüm :)

esinti tarafından 15/Nis/25 00:09 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

0850 numaradan isterlerse yılbaşında büyük ikramiye kazanacak biletin numarasını arayıp söylesinler açmam. Direk tüm 0850'li numalar telefonumda engelli, kafam rahat.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

0850 numaradan isterlerse yılbaşında büyük ikramiye kazanacak biletin numarasını arayıp söylesinler açmam. Direk tüm 0850'li numalar telefonumda engelli, kafam rahat.

0850 numara şirketler için müşteriyi aramak için değilde müşteri tarafından aranmak için ideal.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Adamlar BTK'ya kayıtlı bir de.

Kim sker BTK'yı diyip, hiçbir belge istemeden kayıt oluşturmaları da tuhaf.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Tüm 0850 numaraları nasıl engelledin kolay yolu nedir iPhone için?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

netgsm veriyordu

3 tane 850 1 tane yerel ip telefonum vr :) hepsi birbirine yönlendiriliyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    mavii bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

bizden mesaj alamazsın engelleme :)

engelleyeceksende 850550 bloğuna koyma

DJ_Alper tarafından 15/Nis/25 12:19 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Adamlar BTK'ya kayıtlı bir de.

Kim sker BTK'yı diyip, hiçbir belge istemeden kayıt oluşturmaları da tuhaf.

İşte sen hayal et mesela Trabis'e kimler bakıyor...

Twitter: @CanKirca
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    mavii bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

https://apps.apple.com/tr/app/begone-spam-arama-engelleyici/id1596818195?l=tr

Bu uygulamadan engelleyebilirsin. Sürekli güncellenen kendi spam listeside var. Ücretsiz olmasına rağmen çok hoşuma gittiğinden yapımcısına bağış yaptım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 361 Toplam Mesaj: 10
0850 hat 0850