Sirket Ortagiydim Ayrildim Ise Girdim SGK Durumu?
-
Daha once hic SGK girisim yoktu. Sirket ortagiydim fakat bagkurum odenmemis. Simdi ise girdim 14 gun oldu gireli. Simdi ben hastaneye gitsem ne olur? Sigortali cikar miyim? Bunu nasil ogrenebilirim.
-
SAĞLIK PROVİZYON SORGULAMA SONUCU T.C Kimlik No Adı MUSTAFA Soyadı Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi Yakınlık Türü Kendisi Tescil Kapsamı 4/a Zorunlu Sigortalılar Yararlandığı TC Kimlik No GSS Kapsamı 60/a-1 kapsamında sigortalılar Sicil No Provizyon Tarihi 15.09.2012 Sigortalı Türü Çalışan Katılım Payı Muafiyet Hayır Sorgu Sonucu 0000 - Müstehaktır, provizyon alabilir. Simdi ben hastaneye kontrole gidecegim. Suan gitsem ozel hastaneye benden ekstra ucret talep ederler mi? Sigortali olarak gorunuyor muyum?
-
işten ayrıldığın tarihten itibaren 120 gün muayene olma süresi var diye biliyorum.. zaten tabloda müstehaktır diyor yani sigortalılığı hak ediyor anlamındadır devlet hastanesinde bunun haricinde senden ek bir ücret alamazlar.. tabi özel hastaneleri bilemem sağı solu belli olmuyor onların..
essan tarafından 15/Eyl/12 19:25 tarihinde düzenlenmiştir -
tc ni at hocam bizim hastanelerin birinden bakiyim
Sharp tarafından 15/Eyl/12 19:31 tarihinde düzenlenmiştir -
essan bunu yazdı
işten ayrıldığın tarihten itibaren 120 gün muayene olma süresi var diye biliyorum.. zaten tabloda müstehaktır diyor yani sigortalılığı hak ediyor anlamındadır devlet hastanesinde bunun haricinde senden ek bir ücret alamazlar.. tabi özel hastaneleri bilemem sağı solu belli olmuyor onların..
Eyvallah hocam tamamdir. Mustehaksam oldu :)
@Sharp
Sagol hocam istedigim cevabi aldim :)