folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Sirmc - Emo Diss (İtinayla Tavsiye Edilir.. )

Sirmc - Emo Diss (İtinayla Tavsiye Edilir.. )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

http://www.sirmc.org/mp3/info__sirmc_duygusal_ergen_emodiss.rar

sözleri beğendim.. iyi kafaya almışş :)

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    süpermiş saol :D bütün emolara yollarım artık :D

www.yesilgrow.com - Growshop
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Bu şarkıyı ancak biz(emo sevmeyenler) dinleriz,hiç bi emo'da bunu dinleyip bir yerlerine takmaz,yani diss muhattabını bulmayacak,hele hele şarkı sözlerindeki gibi bunu dinleyip hüzünlenecek kendine sıkıntı yapacak bi emo olabileceğini de sanmıyorum..Emo'ları muhattap alıp diss yazmak bile gereksiz

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    nede olsa Karşıyakalı yapan :)

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu şarkıyı ancak biz(emo sevmeyenler) dinleriz,hiç bi emo'da bunu dinleyip bir yerlerine takmaz,yani diss muhattabını bulmayacak,hele hele şarkı sözlerindeki gibi bunu dinleyip hüzünlenecek kendine sıkıntı yapacak bi emo olabileceğini de sanmıyorum..Emo'ları muhattap alıp diss yazmak bile gereksiz
    -----------------------------

farklı bakış açısı..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 2035 Toplam Mesaj: 5