Şırnak Belediye Başkanı’Ndan PKK’Ya Destek Çağrısı
-
STRASBOURG - France-24’te Şırnak’la ilgili bu sabah yayımlanan özel bir haberde, kentin belediye başkanı Ahmet Ertak ile yapılan bir söyleşiye de yer verildi.
Ertak’ın Kürtçe konuştuğu söyleşide PKK’yı övücü sözleri ön plana çıkarıldı. France-24, Ertak’ın “PKK Kürt halkını destekliyor. Biz de PKK’yı destekliyoruz. PKK’yı desteklemek lazım” sözlerini aktardı.
Ertak, “Demokrasi, adalet ve davamız için sonuna kadar gideceğiz. Türk makamlarına sesleniyorum : bize, kültürümüze saygı duyulduğu takdirde biz de saygı duyarız. Eğer Türk ordusunun operasyonları sona ererse PKK da silah bırakacaktır” şeklinde konuştu.
Ertak, 28 Mart 2004 tarihinde yapılan yerel seçimlerde SHP adayı olarak Şırnak Belediye Başkanı seçilmişti.
Röportajda, Şırnak’taki yoğun polis ve asker görüntülerine de yer verildi. Seçim mitinglerinin asker ve polis kameralarının denetimi altında gerçekleştiği vurgulandı.
20 milyon Kürdün özgürlük aradığı, Türk ordusunun devlet içinde devlet olduğu, Irak’a askeri operasyon kesin olmadığı ve daha ziyade “iktidardaki İslamcıların önünü kesmeye dayalı bir politika” olduğu yorumları yapıldı.
kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/news/413576.asp -
Adamın övdüğü ve beğendiği parti açık başka sözüm yok :). beldeiye başkanı ayrıca gerekirse ben de silahlanırım dedi ve bu adam hala görevde,soruşturma falan bekleniyor görevden alınmıyor ne diyim ilginç bi yönetim :)
-
it it'i isirirmi hele akp..mumkun degil..
-
İmam osurursa cemaat sicar...Basbakana bak once :)
-
ikiside 101% ibne bunu senelerdir biliyoruz...osman serefsizi viyanaya konferans vermeye gelmisti...cevreci kerizler cagirmis ilisu barajiyla ilgili..söyle böyle doga yok olyo bilmem ne naralari atiyorlardi..linc edilme pahasina (salonda yüzlerce ibneci apocu vardi) tartismaya katilip projeyi ve türkiye cumhuriyetini savunmustum...herif sirf ezbere nutuklar atar ve fazla soru soruldugunda hede hüdülemeye baslar, yerden bitme geri zekali bir orospu cocugudur...
hatira fotorafi
http://img115.imageshack.us/img115/345/ibnemanyokx2.jpg
-
bu yeni ve ya ilk bi gelişme deil kendimi bildim bileli doğu illeri(hani malüm iller) baskanları beledieleri muhtarları vs.. hepsi pkk desteqcisidir pkkyı desteqlemeyeni secdirmezler olay acık we net.. yapılcak bişe yok ..
-
Beyler bizde üzerimize düşeni yapalım,yapma zamanı 22 Temmuz.Hepinizi MHP ye oy vermeye çağırıyorum.Türk'ün Türk'ten başka dostu yok.
-
MHP nin milliyetcilik temeli islam uzerine kuruludur türban konusunda AKP ile aynı düşünceleri paylasıyorlar
M.K.ATATÜRK yerine türkeşi basbug görüyorlar
osmanlının yönetimin biçiminin aynısını uygulamak istiyorlar
bir yerde islamcılarla birleşiyorlar.
bunları ne birsinden duydum nede herhangi bir yazıdan okudum gittim gördüm sırf bu adamlar hakkında dogru yorum yapmak için
terör,yükselen kürt milliyetciligi vb konulardan sıyrılıp sıgınılacak bir liman olarak mhp nin görulmesi hatadır
-
ülkedeki orospu cocuklarıın sayısıs günden güne artıyo.Osman yawsagından sonra bu ve buna benzer nice insanlar var.Bu adam için teröristi pkk övme hakkında sorusturma acılacak ama eminimki bşey cıkmicak.
-
daft editlemişsin yüzünü :P