folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sırpça Öğrenebilecegim Kaynak ??

Sırpça Öğrenebilecegim Kaynak ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

arkadaslar baya bi aradim ama hicbirsey bulamadim, bilgisi olan var mi? simdiden tsk..

choosing my confessions...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PieRRe_
    PieRRe_'s avatar
    Erkek
    Türkçe sayfalarda  sırpça bulamassın gibime qeliyo ille sırpça diyosan google translate. hayrola sırbistana yolculuk mu var ?

Dertli
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

JaCKaL bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaslar baya bi aradim ama hicbirsey bulamadim, bilgisi olan var mi? simdiden tsk..

-----------------------------

Bulursan banada aber verırsen sevınırım hocam .Tsk nın dokuman olarak bulunabılir.Bi bakalım

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

hocam aradigim translate olayi degil, dil ögrenmek adina döküman ariyorum ama bulamadim sirpca kaynak.. is icin sirbistana gitme durumlari var ondan bakinmaya calisiyorum.

choosing my confessions...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek
    biraz ingilizce varsa şurası faydalı olabilir: http://serbianschool.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek
    hocam sırpça ile boşnakça aynı diye biliyorum :D etrafında boşnak arkadaşın varsa yardımcı olabilir döküman olarak bi fikrim yok :D

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

doğu blok ülkelerinin dilleri birbirlerine benzerler

herhangi birini ögrenerek diğer doğu avrupa (batı slav)ülkelerinde sorun yasamassın yani aç kalmasssın o derece anlasabilirsin  bu ülkelkerin insanalrıyla

genellikle kirilcenin latin harflerine cevrilmiş halini kullanırlar sesler  kirilceden gelmektedir

bulgaristanda okuyorum ordan biliyorum ama tabikide daha bilgili birisi daha iyi yardımcı olabilir

neden bunları soledin dersen daha koaly kaynak bulabilecegin bir dilde biraz ilerlersen sırbıstandada sırpcaya temel saglamıs olursun adapte olan kolay olur

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 1219 Toplam Mesaj: 7