Sırpça Öğrenebilecegim Kaynak ??
-
arkadaslar baya bi aradim ama hicbirsey bulamadim, bilgisi olan var mi? simdiden tsk..
-
Türkçe sayfalarda sırpça bulamassın gibime qeliyo ille sırpça diyosan google translate. hayrola sırbistana yolculuk mu var ?
-
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar baya bi aradim ama hicbirsey bulamadim, bilgisi olan var mi? simdiden tsk..
-----------------------------Bulursan banada aber verırsen sevınırım hocam .Tsk nın dokuman olarak bulunabılir.Bi bakalım
-
hocam aradigim translate olayi degil, dil ögrenmek adina döküman ariyorum ama bulamadim sirpca kaynak.. is icin sirbistana gitme durumlari var ondan bakinmaya calisiyorum.
-
biraz ingilizce varsa şurası faydalı olabilir: http://serbianschool.com/
-
hocam sırpça ile boşnakça aynı diye biliyorum :D etrafında boşnak arkadaşın varsa yardımcı olabilir döküman olarak bi fikrim yok :D
-
doğu blok ülkelerinin dilleri birbirlerine benzerler
herhangi birini ögrenerek diğer doğu avrupa (batı slav)ülkelerinde sorun yasamassın yani aç kalmasssın o derece anlasabilirsin bu ülkelkerin insanalrıyla
genellikle kirilcenin latin harflerine cevrilmiş halini kullanırlar sesler kirilceden gelmektedir
bulgaristanda okuyorum ordan biliyorum ama tabikide daha bilgili birisi daha iyi yardımcı olabilir
neden bunları soledin dersen daha koaly kaynak bulabilecegin bir dilde biraz ilerlersen sırbıstandada sırpcaya temel saglamıs olursun adapte olan kolay olur