Sis Bombası
-
malzemeler:pinpon topu,aliminyum folyo,çakmak
önce pipon topunu aliminyum folyo ile sarıyoruz sadece küçük bi boşluk kalcak.sonrasında o küçük boşluğu çakmak ile yakıyoruz.yandıktan 2-3saniye sonra hemen üfleyerek söndürüyoruz mentollü bir duman etrafı sarıyo.bina içinde yaptım herkes yangın çıktı sandı :)
-
ahahahhah sevdimbunu :D
-
biz renkli sis bombası peşinde koşuyoruz sen çoluk çocuk işi şeyler yayınlıyorsun hemde defalarca yayınlanmış olmasına rağmen...benim 7 yaşındaki yeğen de yapıyo bu dediğin tarifi...
-
renklisi nasıl oluyo?
" ...sen çoluk çocuk işi şeyler yayınlıyorsun hemde defalarca yayınlanmış olmasına rağmen.. "
dur hoca adam daha 1 konu açmış ne çabuk bi yargıya vardın :|
-
potasyum içine şeker ve katran katar yakarsan daha hoş sisbombası olur.
-
ben en son kimya fabrikasında çağıl kardeşimle sis bombası yaparken fabrika labaratuvarını patlatmışştık allahtn bişe olmadı ama tehlikeli işler bunlar sakın evde denemeyin bilginiz yoksa hiç denemeyin :D
ama cidden ii duman verio o ayrı mesele...
-
evde demek zorunda olan arkadaslar varsa onlara tavsiyem pot. şeker karışımına bir çay kaşığı kadar soda katsınlar...yanma olayını geciktiriyor hemde karışım ateşlendiğinde ağır ağır yanmasını sağlıyor...
-
haskketten rengli apımda olsa iyi olur .D ben denedım pipon topunu okulda yaptım disiplinlik oldum :/
-
ben bunu eskiden çok yapardım :))