Sis Ekran Kartı
-
arkadaşlar leptobumun ekran kartı sis 256 mb. görünüşte her nekadar fazla görünse dahi biç bi halta yaramıyo bu ekran kartı. bugüne kadar leptoba hiç oyun yüklememiştim ama bugün nfsu2 yi yükledim, fakat nfsu2 yi bile tekleyerek çalıştırdı. driverları kurdum vs. tam ama tekliyor hâlâ.
hiç bir update vs. yok. ne yapacağımı bilmiyorum. windows görüntü seçeneklerinden baktığım zaman 192 mb diyor, everest ise 128mb, kutusundada 256mb?
diğer sistem özellikleri ise;
2gb ddr2 ram
1.6 çift çekirdek
leptop olduğu için ekran kartı değiştiremem diye düşünüyorum sis ekran kartları hakkında bilgisi olanlar veya olmayanlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum
-
Hoca bilgisayarın :) nfs2 yi kaldırmıcak kadar bır pc degıl sende bır sorun vardır.. yoksa kaldırır yanı
-
bütün driverlar yüklü. nerde hata yapmış olabilirimki?
-
sis or his?
ayrıca nfs2 o kadar da kasacak bi oyun değil :| sen doğru driverları kurduğundan emin ol hacım
-
sitesinden indirdip denedim. üstelik bilgisayardada driverların hepsi vardı. onlarıda denedim. bilgisayar sadece oyun oynarken tekliyo
-
bendede var sis kran kartı leptopun 2 gb ram dual core işlemci vs vs ama bende oyun oynuyamıorum sepep