folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Sistem Analizi Dersinden Proje Alıcam Yardım !!!

Sistem Analizi Dersinden Proje Alıcam Yardım !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MySteryHunter
    MySteryHunter's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar MYO Mekatronik 1. Sınıf Öğrencisiyim Ve Sistem Analizi Dersinden Proje Ödevi Alıcam.

Fakat Ne Yapacağım Konusunda 1 Haftadır Bir Sonuca Varamadım.(Bu Pazartesi Öğretmene Ne Yapacağımı Bildirmem Gerekiyor)

İlk Kez Böyle Bir Ödev Aldım Ve Notumu Etkileyecek Bu.

Araştırdığım Kadarıyla En Maliyetlisi Ve Kolay Yapılanı Çizgi İzleyen Robot.(İlk Projeme Basitten Başlayayım Dedim Ama Bu Bile Beni Aşar Gibi Geliyor)

Şimdi Arkadaşlar Bu Fikir Üstüne Konuşucağım ( FAKAT BAŞKA FİKİRLERİ OLAN VARSA PAYLAŞIRLARSA FİKRİMİ DEĞİŞTİREBİLİRİM )

1) Çizgi İzleyen Robot Yapmak İçin PIC Programlama Bilgisi Gerekiyor ( Bu Bende Yok Acaba Projeyi Verene Kadar Çizgi İzleyen Robot İçin Gerekli Olan

Programlayı Öğrenebilirmiyim. Hazır Yazılmış Program Kodları Buldum Ama Ne Kadar Çalışır Bilmiyorum.BANA İYİLİK YAPIP YARDIM EDEN OLURMU? )

2) Maliyeti Bana Ne Kadara Patlar? 2 Arkadaş Yapmayı Düşünüyoruz Tabi Öğretmen Kabul Ederse.

3) 4 Yıl Teknik Lise Elektrik Bölümü Mezunuyum Ve PLC + FestoFlutSim (Pnömatik) Te Biraz Bilgim Var PIC Görmedik Bu Nasıl Bi Sistem Uniye Başlar Başlamaz

Daha PIC Görmeden Öğretmen Şu Şu Şu Robotları Yapabilirsiniz Dedi Şok Oldum.

4) Kararım Bu Olsun Mu? Çizgi İzleyen Robot Projesine Atılayım Mı? Sanırım 2-3 Ay Arası Bi Vaktim Var (Bu Dönem Sonuna Kadar)

Beni Bu Konuda Aydınlatırsanız Sevinirim ( Fikirleri Olan - Şunu Yaparsan Şöyle Zorlanırsın - Şunu Yaparsan Şöyle Olur - Şunu Yap Bence Yada Şunu Yap Bilgim

Var Elimden Geldiğince Yardımcı Olmaya Çalışırım Diyen Arkadaşlar)

Teşekkürler Şimdiden...

HaYaL GüCü BiLGiDeN DaHa öNeMLiDiR ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

eğer problemin hala devam ediyor iseçizgi izleyen robotun devre şemaları yapımı fln internette var

http://www.endtas.com/robot/modules.php?name=News&file=article&sid=129 

http://robot.metu.edu.tr/index.php?link=5 gibi

ha ama yok ben elektroniğini fln kendim hazırlıcam diyosan tekrar yardımcı olma ihtimalim var 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MySteryHunter
    MySteryHunter's avatar
    Erkek
    Sağol Arkadaşım Ben o Problemi Hallettim

HaYaL GüCü BiLGiDeN DaHa öNeMLiDiR ...
Toplam Hit: 3399 Toplam Mesaj: 3