Sistem Bekleme Konumu
-
merhaba benim bilgisayarım 24 saat açık kalması gerekiyor.Fakat kasadan çok ses çıkıyor.sistem bekleme konumuna geçtiğimde ise internet bağlantısı kopuyor.Ben sistem bekleme konumundayken internet bağlantısının açık kalmasını istiyorum.Örneğin internetten uzun dosyalar indirdiğimde kasanın ses çıkarmamasını fakat internete bağlı kalmasını istiyorum.Bunun için bir program yada çözüm öneriniz varmı?
Teşekkürler -
kasanın ses çıkarmasını önlemek istiyorsan silikon kaplı kasalar var dışarıya ses göndermeyen yada sesi azaltan.Daha pahlı bir başka çözüm de ses çıkarmayan fanlar var özel yapım bunlardan alabilirsin ve bilgisayarındaki fanları bunlarla değişebilirsin.
Sistemin bekleme konumuna geçmesi ayarlardan kaynaklanıyo olması lazım hangi işletim sistemini kullanıyosun bilmiyorum ama screensaver güç kaynağı falan ayarlarının yapıldğı yerlerde bir yerlerde bunula ilgili bir ayar olabilir. -
anktem bunu yazdı:
-----------------------------
merhaba benim bilgisayarım 24 saat açık kalması gerekiyor.Fakat kasadan çok ses çıkıyor.sistem bekleme konumuna geçtiğimde ise internet bağlantısı kopuyor.Ben sistem bekleme konumundayken internet bağlantısının açık kalmasını istiyorum.Örneğin internetten uzun dosyalar indirdiğimde kasanın ses çıkarmamasını fakat internete bağlı kalmasını istiyorum.Bunun için bir program yada çözüm öneriniz varmı?
Teşekkürler
-----------------------------
:)
çok şey istiyosun :)))
hem dosya indirmeyi istiyosun ama ses çıkmasın sistem uyku durumunda dursun diyosun???
bilgisayar uyku durumunda iken indirdiği dosyları nasıl yazacak peki?? imkansız bişey istiyosun sen.. çünmkü dosya indirirken bilgisayar işlem yapar..ram in çalışır işlemcin çalışır hdd çalışır.. -
ulen ses çıkarsa nolur çıkarmasa ne olur bırak çıkarsın yada sana yeni bi pc satalım (şu aralar ihtiyacım var):())))
Toplam Hit: 3341 Toplam Mesaj: 4