Sistem Çökü (Yardım)
-
Zaten yavaş olan dizüstü bilgisayarım çökü nihayet .Açtığım zaman Startup Repair çıkıyor iki saat tarama yapıyor . Bir sonuç yok tekrar başlıyor bilgisayar . Daha önce de böyle birşey olmuştu pardusla dosyaları yedekleyip format atmıştım. Şimdi slaxla denedim bigisayarı açtım program filesdaki dosyalara ulaşabiliyorum ama masaüstündeki belgelerimdeki dosyalara ulaşamıyorum . Önceden kullandığım pardus cdsini kaybettim. Tekrar indip yazdırdım bu seferde o açılmıyor. Windows vista kullanıyorum belgelerimdeki dosyalara nasıl ulaşabilirim
-
Kardeşim sen daha xp yi çözememişsin gidiyosun pardus kuruyosun. şimdide vistada takılıyosun.
Kasanın kapağını açıp kokmuş ayaklarını dayarsan bozulur tabi :')
-
ben anlatamadım galiba
xp yada pardus kurulu değil . Vista yüklü bilgisayar çöktü . Daha önceden de olmuştu parus çalışan cdyle boot edip dosyaları yedeklemiştim kurma fln yok. Şimdi de aynı şeyi yapmak istiyorum slaxla açtım belgelerim klasörüne ulaşamıyorum .
Ayrıca kasa yok diz üstü bilgisayar :)
-
mini xp kullan
-
fatosss bunu yazdı:
-----------------------------
mini xp kullan
-----------------------------çok yaratıcı olmasada işe yarar belki.bi de linux yüklemek istiyorsan ubuntuyu kesinlikle dene yada debian,redhat falan kararlıdırlar bayağı.tabi bu durumda vista çöktüysa zaten kimse vistanın iyi olduğunu söylememişti.bilmem anlatabildim mi :D
-
mini xp cdden çalışan xpdir başka bi bilgisayardan mini xp indirip cdye bas onun ardından cdden çalıştır xpyi ve belgelerimdeki dosyalara ulaş eger yok yapamıyorum diyorsan hardiskini söküp kasadan gidip başka bi kasaya tak yanlız jumperi çıkarmayı unutma yoksa iki işletim sistemi çakışır donanımsallıgı yuzunden dosyalara ulaşamassın
-
mini xp en iyi çözüm.hiç bir problem olmayacak.cd koy okut normal xp açılacak ordan gir sistemini icinde istediyin dosyayı kurtar:)
-
Hallettim sorunu. Mini xp de isoyu cdye aktarırken sorun çıkıyormuş . Başka bir iso programıyla halloldu .Dosyalara ulaşabiliyorum. Herkese teşekkürler
-
hiren's boot cd yi indirin.bi kenarda bulunsun.bu ve bir çok sıkıntılı durumda işe yarıyor