Sistem Geri Yükleme De Yok !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

S.a arkadaslarım birşey soracaktım ben ... Bilgisayara format attım sistem geri yükleme yok herşeyi sildim haliyle d ve c dekilerin onları geri getirmenin bir yolu var mı sistem geri yükleme demeyin çalışmıyor diyorum , lütfen yardımcı olunuz saolun...

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

hoca yeni format attıysan doğal olarak olmaz sistem geri yükleme..o dediğininde programı var %100 ünü değil ama bir kısmını getirebiliyor diye biliyorum.dur bakalım az.

http://www.inndir.com/program.php?id=10016

dene bakalım..

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Rebelist bunu yazdı:
    -----------------------------

S.a arkadaslarım birşey soracaktım ben ... Bilgisayara format attım sistem geri yükleme yok herşeyi sildim haliyle d ve c dekilerin onları geri getirmenin bir yolu var mı sistem geri yükleme demeyin çalışmıyor diyorum , lütfen yardımcı olunuz saolun...

-----------------------------

kah kah kah :)))

mürit kardeş sen ayna gibi yapmışın hard diski... Ama çıkmadık candan ümit kesilmez  veri kurtaran şirketler var onlara bir götür malzemeyi

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 1102 Toplam Mesaj: 3