Sistem Geri Yüklemeyi Başlat Dışında Nereden Çalıştırabilirim? :(
-
Selam arkadaşlar çok acil lütfen yardım edin sistem geri yüklemeyi başlat ta programlar kısmı bom boş başka nerden çalıştırabilirim.
kolay gelsin.
-
Arkadaşlar Başlat Menüsündeki Programların Hepsi Silinmiş Ve Nasıl Oldu Anlamadım Bilgisayar Sorunsuz Çalışıyor Ama Bu Durum Beni Rahatsız Etti Bende Sistem Geri Yükleme Yapmak İstiyorum Ama Başlat->Progralarda Hiç Dosya Olmadığı İçin Yapamıyorum Nerede Bu Sistem Geri Yükleme Yardımcı Olursanız Sevinirim..
-
e_yigit bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar Başlat Menüsündeki Programların Hepsi Silinmiş Ve Nasıl Oldu Anlamadım Bilgisayar Sorunsuz Çalışıyor Ama Bu Durum Beni Rahatsız Etti Bende Sistem Geri Yükleme Yapmak İstiyorum Ama Başlat->Progralarda Hiç Dosya Olmadığı İçin Yapamıyorum Nerede Bu Sistem Geri Yükleme Yardımcı Olursanız Sevinirim..
pc yi açıp kapadığında düzelme yokmu arkadaşım? -
Çalıştıra C:\WINDOWS\system32\restore\rstrui.exe
yaz enter.
Sistem geri yükleme pek ii çalışan bir sistem değildir ghost yada acronis gibi programlarla image ını al diskin sorun yaşadığında 15 dakkada eski haline döner.
-
birde pc açılırken f8 bas oradada seçenekler arasında sistem geri yükleme var bi dene..
-
Pc açılırken F8'e bas Güvenli Mod'da aç açıldığında çıkan kutuya Hayır de ve sistem geri yükleme açılacaktır ordan geri alabiirsin
-
under_king bunu yazdı:
Pc açılırken F8'e bas Güvenli Mod'da aç açıldığında çıkan kutuya Hayır de ve sistem geri yükleme açılacaktır ordan geri alabiirsin
-----------------------------Aynen de ben diyecektim :|
Toplam Hit: 4262 Toplam Mesaj: 7