folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Sistem Hatası (Yardım)

Sistem Hatası (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

s.a hocalar pc de bi sorun oluştu aynen şöyle :  bi anda mavi bi ekran geldi ve

windows subsystem sistem işlemi  0xc0000005 durumu ile beklenmeyen biçimde kapatıldı

yazısı geldi bu ne hatası olabilir ve nasıl düzeltebilirim  ?

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek
    Hacı pc tekrar açıldı mı kafeden mi yazıyon ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hacı pc tekrar açıldı mı kafeden mi yazıyon ?

açıldı ama tekrar aynı şey oldu şu anda aynı pc den yazıyorum 

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Kankiş 

bu sorun medal of honor ya da başka bi oyun yüklerkene mi oldu? direk mi oldu?

http://www.chip.com.tr/forum/Xp-Pro-Kurulmuyor_at6712.html

buraya bi bakmanı tavsiye ederim. ram in ya da dvd/cd okuyucun arzalanmış olabilir. google den arattırmanı da tavsiye ederim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

Kankiş 

bu sorun medal of honor ya da başka bi oyun yüklerkene mi oldu? direk mi oldu?

http://www.chip.com.tr/forum/Xp-Pro-Kurulmuyor_at6712.html

buraya bi bakmanı tavsiye ederim. ram in ya da dvd/cd okuyucun arzalanmış olabilir. google den arattırmanı da tavsiye ederim.

sql server kuruyodum tamamlanmak üzereyken bir anda o mesaj geldi ve sistem kapandı yeniden başladı açıldı 5 dk sonra yine aynı şekilde kapandı .  yarım saat sonra tekrar açtım açılırken bip sesleri gelmeye başladı ama bip bip bip şeklinde defalarca ve açılıp kapanmaya başladı gece hiç açılmadı şimdi açmaya çalıştım bi kaç denemeden sonra açıldı format atcam o zaman düzeliz fazla kasmaya gerek yok :D

Toplam Hit: 1480 Toplam Mesaj: 5