Sistem Hoparlörü
-
Arkadaşlar elimde hp compaq nc6120 modeli bir laptop var
bütün driverleri yüklü oldugu halde ses alamıyorum. Aygıt yöneticisinden sistem aygıtları sekmesinden sistem hoparlörü sekmesini tıkladıgımda
Bu aygıt için sürücü yüklenmemiş.
Bu aygıtla ilgili sorunlar varsa sorun gidericiyi başlatmak için Sorun Gider'i tıklatın.
mesajını alıyorum kaldırdıgımda ise otomatik yükleniyor ama aynı sorun devam ediyor. Bu konuda bilgisi olan varmı acaba sorun ne olabilr herşeyi denedim
-
bu modelin ses sürücüleri
xp için;
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp30501-31000/sp30130.exe
----------
vista için
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp34501-35000/sp34702.exe
buralardan tekrar indirip bir daha kurmayı dene.
-
saol ama onları indirdim denedim bi degişiklik yok sistem hoparlörü ile ilgili bi sorun olamazmı çünkü sürücü yüklenmedi diyo orda
-
sürücü yüklenmemiş diyorsa o zaman, onun üzerine sağ tıklayıp tekrar yükle veya güncelleştir seçenekleri var.Bunları da denedin mi?
-
tabiki denedim kaldır dedigmde windows otomatik olarak tekrar yüklüyor ama sürücü özellklerine girdigmde aynı sorunu tekrar yaşıyorum Bu aygıt için sürücü yüklenmemiş. diyor
-
hadi muridler bi yardım plsssss
-
Selamlar...
Arkadaşım bazen bilgisayarlar bu şekilde insanları çıldırtabiliyor. Eğer sürekli aynı şekilde driver ı yükleyip yükleyip yüklü değil diyorsa bence ya ses ile bir başka işlev çakışıyor, ya da bilgisayarında önemli bir dosya silindi driver yüklemesi kâr etmiyor.
Bana sorarsan format at arkadaşım. Kolay gelsin...