Sistem İp Adresi Alamıyor
-
şimdi 2 pc var aynı ağdayız
ben girebilyom nete yalnız 2. pc giremiyor sınırlı bağlantı dior onar diom ip adresi alınamadı dio
ethernet kartının neyin driveri yüklü bu nie böyle yapıo ki?
-
http://img509.imageshack.us/img509/5565/xxxxxxaq2.jpg
İp ataması yap 2 bilgisayarada
-
katılıorm bende
iki pc yede ip numarsı ver
sorn çozulur
-
ethernet kartında problem olabilir değişdirmeyi dene.
-
Eger aga girmeye calisip bu hatayi aliyosan format atmasi gerekebilir..sorunun ethernet kartinda degil.. Bi format atip tekrar aga baglanmaya calisin..
-
Abicim bir makina ip alıp diğer makina ip almıyorsa, o zaman sorunu cok büyük bir ihtimal sabit ip vererekte çözemezsin...
Ethernet kartına kabloya ve modeme bak... Bağlantılarda bir problem olabilir...
-
ethernet kartının driveri yanlış yüklenmiş olabilir.
aygıt yöneticisinde markası "ASound" olarak yazıyorsa kesin yanlış tanımıştır (:
-
ip yi elle yaz düpe düz cakısma koptum abi :d.d:d:d adam internete giremiyor diye format attırdınız xp kötüde bu kadarda değil hakkını yiyonuz.
-
ankistizm bunu yazdı:
-----------------------------
ip yi elle yaz düpe düz cakısma koptum abi :d.d:d:d adam internete giremiyor diye format attırdınız xp kötüde bu kadarda değil hakkını yiyonuz.
-----------------------------
Eğer makinanın birisi nete giriyor, diğeri girmiyorsa, ve ilki otomatik ip ile yani modemin dhcpsinden ip alabiliyorsa, olay elle ip vermekten daha komplikedir hocam... -
problem tamamem kablolarda bence aynısı bendne olmaımuştu. internet girmeyen pc modem arasındaki bağlantılara bak büyük ihitimalle orda sorun var ben de böyle olmuştu megrse kablodanmış düzelttim.
Toplam Hit: 4072 Toplam Mesaj: 10