Sistem Müh. Sertifikası
-
Merhaba arkadaşlar,
Microsoft un sistem müh. sertifikası için kasmaya karar verdim. Bilge adam a gidim dedim nette araştırdım bitane olumlu yorum yok ya bide fiyat 8000 tl imiş. elinde, konu ile ilgili kitapları olupta kullanmayan, satmak isteyen yada kitapları uygun fiyata satın alabileceğim biyer varsa bi yardımcı olun hayrına
-
bilgeadamda egitim almış birisi olarak tecrübeleri aktarıyım sana
Hocan sahadan gelme bi adamsa 10000 de dese ver parayı
yok teorik bi hocaysa salla gitsin
hocanın bizim derslerde cektigi videolar var onlar cok güzel fakat paylasma taraftarı değilim
bilgeadamın kitapları elimde vmevcut fakat o kadar dolu ve sıkıcı ki gerek yok sırf sertifika almak istiosan
testkinglere calıs gir al sertifikayı fakat yok cidden bi egitim alacagım diosan once bilgeadam ı degerlendir sonra baskalarına bakarsın
ki calısma imkanın varsa git bi sistemcinin yanında cırak olarak calıs kursa para vermeden daha iyi ogrenirsin
-
hocam ben zaten çalışıyorum. o çıraklık olayları bitti bnim sistem bilgim var bnm amacım eksikleri tamamlayıp sertifika almak, bilge adama giden arkadaşlarım eğitmenin sürekli değiştiğini söyledi ve dediğim gibi bilge adam hakkında 1 tane olumlu yorum yok ya herkes mağdur olduğunu söylüyo
-
kardeşim video varsa yüklesen harika olur
-
hani nerde kaldı TBT paylaşılımcılığı :)
-
daha once birisi paylasmisti ama konu hala duruyormudur bilmiyorum.
-
underzero, daha önce paylaşılan konudaki malum firmaya ait videolar yazılım eğitimine ait olanlardı,
sistem yönetimine ait videoların paylaşıldığını hiç görmedim. şahsen benimde 1-2 eksik konum var onları tamamlamak adına çok hoş olabilir aslında mürid yüklese ama zaten şimdiye kadar paylaşmamış bundan sonrada paylaşacağını sanmıyorum.