Sistem Mühendisliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar;

arkadaşlar  programlamacıyım sistem güvenliği ,network konularında detaylı olarak bilgi edineceğim ve  videolu  destek alabileceğim siteler önerirseniz harika olur 

teşekkürler 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

başlık ve içerikte az sıkıntı var hocam.. 

neyse tavsiye ettiğim eğitimler pluralsight ın eğitimleridir. öyle çok aman aman setleri yoktur ama neredeyse her konu ile ilgili ayrı bi set hazırlamışlar (işin ucunda para var ne de olsa)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

teşekkürler kardeşim konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakılmasın :)

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

pluralsight   ücretli bir platform mudur?

derslere bakamamaktayız açılmıyor 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

evet ücretlidir bazı dersler ücretsizdir (örnek: asp.net mvc 3)

dreamspark üyeliğin varsa ücretsiz 3 ay erişebilirsin. diğer türlü istediğin seti warez sitelerinde bulabilirsin genellikle

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

ben üniversiteden mezun oldum  dreamspark ka nasıl üye olurum  sizin üyelik varya  onu kullanma durumum olabilir mi?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben de üniversiteden mezun oldum :) üniversite mailin duruyorsa üyelik alabilirsin 

Toplam Hit: 814 Toplam Mesaj: 7