Sistem Rootlamak Vs...
-
Şimdi şu sistem rootlama olayı serverlara dalıp script çekmek için birebir diye biliyorum :D bu işi uzak masaüstü bağlantısı diyerek yapanlar var,bende denedim ama orda kullanıcı adı şifre bilmek gerekiyo.Bunun başka yolları fln varmıdır?Sisteme girip script vs. çalmak için?
-
Senin Söylediğin Bu Remote Deskop ile oluyor...Yani Windows Serverlerde oluyor...Nasıl oluyor dersen...Sen Shell attıktan sonra Kendine Yeni bir kullanıcı ekliyorsun ve bir şifre veriyorsun...Sonra Açtığın Hesaba Yetki veriyorsun...Yani Admin yapıyorsun kendini...Linuxlarda Root oluyor bu :D Ama sen Windows'ta Administrator oluyorsun...Sonra Uzak Masaüstü ile Bağlanıyorsun bu kadar...Çok zor bir şey değil : )
-
yeni kullanıcı eklersin
net user add kullanıcı adı/şifre
net localgoupadministrator kullanıcı adı dersin adamı yetkili yaparsın ondan sonra döşersin,ya da yapmak istediklerini yaparsın
linuxta böyle değil farklı komutlar falan var.bi server ve vakit bulursam döküman yazarım görütülü : )
-
Hmm :D 4günden sonra cvp geldi :D ya linuxta çok şey yapıyo adamlar.Benim izlediğim vidyoda windowsta yapıyodu adam zaten,çatır çatır açıyo giriyo fln,hiç shell bişe yok ortada :D zaten bi kere c99 koydum funpicdeki hosta netteki sitelere denemek için,hostumu kapadılar :D şöle kapsamlı bi döküman olsa süper olurdu hani :D
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------
Hmm :D 4günden sonra cvp geldi :D ya linuxta çok şey yapıyo adamlar.Benim izlediğim vidyoda windowsta yapıyodu adam zaten,çatır çatır açıyo giriyo fln,hiç shell bişe yok ortada :D zaten bi kere c99 koydum funpicdeki hosta netteki sitelere denemek için,hostumu kapadılar :D şöle kapsamlı bi döküman olsa süper olurdu hani :D
-----------------------------
hoca tüm başlıklara bakıyorum da gözümden kaçmış işte : ) .Hoca shell yoksa farklı bir şeyle yapıyodur ,remote exploit falan kullanıyo da olabilir kesin birşey diyemem şu anda.Bitirmem gereken işlerim var (kişisel ) vaktim olursa dediğim gibi serverda bulursam : D .hazırlamaya çalışıcam.Not: O videoları çeken adamların genelde tek işi bu olduğu için server bulmakta zorlanmıyolar : P
-
Tmm anti abü =) hallet işlerinide acelesi yok.Merak etiğimden soruyom,öğrensem şöyle 3-5 servera dalsam scriptleri çeksem burda paylaşsam sizcede hoş olmazmı :D nasılsa işim gücüm yok sabah 7-10 arası açıyom pcyi gece 1de kapıyom :D hallet işlerini sonra :)
-
Heykır forumunda bi anti abümü bilio bu işi yau :S böle dökümansız kalırsam isko gibi davsa başlıcam :D